MISTERIJA PADA NEMCA (35) U BETON HALI: Ovo su nalazi obdukcije, ali za mnoge detalje još nema objašnjena (KURIR TV)
Foto: Kurir/Jelena Ivić

tragedija

MISTERIJA PADA NEMCA (35) U BETON HALI: Ovo su nalazi obdukcije, ali za mnoge detalje još nema objašnjena (KURIR TV)

Crna Hronika -

Nemac Mihael Herman (35) pronađen je mrtav u nedelju oko 4.30 u Beton hali u Beogradu. Spekulisalo se oko uzroka njegove smrti, a ni obdukcija nije razjasnila sve okolnosti.

Telo muškarca pronašli su prolaznici u Karađorđevoj ulici. Odmah je na lice mesta izašla policija i hitna pomoć, koja ga je prevezla u bonicu sa teškim povredama glave. Preminuo je oko 6.00 sati istog jutra.

Kako nije imao dokumenta kod sebe, utvrđivanje identiteta je bilo otežano, ali se ipak u kratkom roku saznalo da se radi o Nemcu Mihaelu Hermanu.

Čak i kada je pronađen snimak na kojem se vidi pad ovog muškarca sa parkinga ispred jednog od kafića u Beton hali, nije bilo jasno koji je uzrok nemilog događaja.

Nezvanične informacije su upućivale na mišljenje da je sam pao, a kao razlog je naveden visok nivo alkohola u krvi. Ipak, saznalo se i da je Nemac imao mnogo krvnih podliva po telu, pa se sumnjalo da je možda imao fizički okršaj neposredno pre pada.

U međuvremenu, nezvanično saznajemo da su gotovi nalazi obdukcije.

- Mihael Herman je umro od posledica pada. Nema odbrambene povrede, kao ni povrede nanete bilo kakvim oružjem - navodi izvor Kurira.

Međutim, ovaj izveštaj ne može da otkrije da li je Nemac, možda, bežao od nekoga ili nečega i na taj način pao. Stoga, policija i dalje radi na rasvetljavanju događaja i na potrazi potencijalnih svedoka.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track