Najnovije vesti

više javno tužilaštvo u beogradu

JURIĆ IZAŠAO IZ PALATE PRAVDE POSLE 3 SATA: Sva saznanja koja smo imali, predali smo Tužilaštvu! (KURIR TV)

Crna Hronika

Danas u podne, kada je stigao u Tužilaštvo, samo je odmahnuo rukom ulazeći u Palatu pravde. Iskaz davao čitava tri sata 

BEOGRAD - Osnivač Fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić danas je, nešto posle 15 časova, izašao iz beogradske Palate pravde u Savskoj ulici gde je čitava tri časa davao iskaz Višem javnom tužilaštvu povodom svojih saznanja u vezi s političarom pedofilom.

On je u Palatu pravde danas ušao nešto pre 12 časova, a tačno u podne započeo je davanje iskaza. 

- Sva saznanja koja smo imali, predali smo Tužilaštvu - rekao je Jurić po izlasku iz Palate pravde posle tročasovnog davanja iskaza. On je dodao da sad ne sme ništa više da kaže jer bi počinio krivično delo, te da je sada najvažnije zaštititi dete.

Tri sata davao iskaz u Tužilaštvu

U Tužilaštvu je posle tročasovnog razgovora završeno ispitivanje Jurića, koji je danas govorio o svojim saznanjima u vezi s političarem pedofilom. Saslušanje je počelo u 12 sati i trajalo je tri sata. 

Jurić je iskaz davao bez prisustva javnosti, jer je u toku pretkrivični postupak. U Palati pravde je bio sa advokatom Majom Atanacković nešto pre 12 sati i nije hteo da daje izjave pre razgovora sa tužiocem.

1 / 13 Foto: Marina Lopičić

On je na samom ulazu u Palatu pravde novinarima samo odmahnuo rukom i ušao u zgradu.

Više javno tužilaštvo je pre tri dana saopštilo da je formiralo predmet i pozvalo Jurića da, povodom navoda koje je izneo u medijima, iznese bliže podatke koji su neophodni za dalje postupanje nadležnog tužilaštva.

Jurić već nekoliko meseci govori da ima saznanja o političaru pedofilu ali njegov identitet nije saopštio javnosti.

(Kurir.rs)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...