NOVI DETALJI DRAME U NIŠU: Nišlija (78) rekao ženi da mu je dojadio život pa potegao bombu
Foto: Kurir/M.S.

policija odmah reagovala

NOVI DETALJI DRAME U NIŠU: Nišlija (78) rekao ženi da mu je dojadio život pa potegao bombu

Crna Hronika -

Nišlija Slobodan S. (78) pokušao je danas oko 10 sati da se raznese ručnom bombom, ali je prethodno supruzi Biljani i snaji rekao da izađu iz kuće.

- Posle dolaska iz grada gde sam plaćala račune, rekao mi je "dojadio mi je ovakav život, izađite vas dve, hoću da se raznesem bombom". Ja sam se mnogo uplašila i odmah sam zvala policiju. Oni su se tu stvorili za kratko vreme i ubedili ga da odloži bombu. Nas dve smo već bile napolje, sad je on sam u kući i sigurno je gladan jer ja ne smem unutra, a on ne može sam da uzme - priča Biljana.

Ovaj čovek je zaista hteo da se ubije jer kako nezvanično saznajemo na bombi je izvučen osigurač, ali ona nije ekplodirala.

U tom iščekivanju antidiverzantske jedinice Biljana kaže da se on šlogirao pre šest godina.

- Pored šloga kada je bio godinu dana u krevetu, postao je i srčani bolesnik. Ja sam ga kupala, hranila, menjala pelene, a on je sve više klonuo i duhom i telom. On nam nikada nije pretio, pokušala sam i da ga ubedim da to ne čini, ali nije hteo da me sluša. Lepo mi je rekao "ne živi mi se više" - priča Biljana.

Ceo kraj oko ove kućice gde žive Slobodan i Biljana, koji imaju dva odrasla sina, je bio blokiran tokom celog prepodneva.

(Kurir.rs/M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track