Najnovije vesti

OGLASIO SE ADVOKAT OSUĐENOG NARKO BOSA: Belivuk i Miljković nikada nisu koristili kuću Darka Šarića, niti ih on poznaje
Foto: Zorana Jevtić, Dado Đilas

reakcija

OGLASIO SE ADVOKAT OSUĐENOG NARKO BOSA: Belivuk i Miljković nikada nisu koristili kuću Darka Šarića, niti ih on poznaje

Crna Hronika

Neosporiva je činjenica da Veljko Belivuk i Marko Miljković nikada nisu koristili, ne samo navedenu vilu, nego ni bilo koji drugu nekretninu koja je vlasništvo Darka Šarića, kao i da moj klijent nikada nije ni imao kontakt sa navedenim licima, niti iste poznaje saopštio je Borivoje Đukanović, advokat Darka Šarića, a povodom iskaza Bojana Hrvatina, uhapšenog pripadnika grupe Veljka Belivuka. Hrvatin je u svom navodnom iskazu , u kojem navodi da su uhapšeni vođa navijača Partizana i njegova desna ruka Marko Miljković koristili kuću osuđenog narko-bosa Darka Šarića.

"Predmetno saopštenje sa stanovišta istine ima izričito karakter najgrublje insinuacije, i to u najgorem etimološkom aspektu (zlobna izmišljotina, podmetanje, i dr)

Naime, neosporiva je činjenica da navedena lica Veljko Belivuk i Marko Miljković nikada nisu koristili, ne samo navedenu vilu, nego ni bilo koji drugu nekretninu koja je vlasništvo Darka Šarića, kao i da moj klijent nikada nije ni imao kontakt sa navedenim licima, niti iste poznaje.

Takođe, činjenica je da su od strane nadležnih organa Republike Srbije, mom klijentu unazad više godina, nezakonito oduzete sve nekretnine koje je posedovao, i prešle u njeno vlasništvo, od kojih je deo i prodat , o čemu su mediji iz Crne Gore kao i regiona, više puta izveštavali.

Neistinitost predmetne informacije lako je proverljiva pretragom zvaničnog sajta Uprave za nekretnine Republike Srbije, što je jedini način da se istinito utvrdi, ko je uknjižen kao vlasnik navedene nepokretnosti.

Nakon toga, jasno će biti svima, da je predmetna informacija još jedna u nizu beskrupoloznih izmišljotina, tj.brutalnih neistina.

Ovakvi i slični isprazni senzacionalistički tekstovi, predstavljaju istovremeno neskriveni, u kontinuitetu više godina medijski grubi atak na Darka Šarića, stigmatizujući istovremeno i njegovu porodicu”, navodi se u reagovanju advokata Borivoja Đukanovića, koji zastupa Darka Šarića

Reakcija je usledila pošto su podgoriške Vijesti prenele deo navodnog iskaza uhapšenog Bojana Hrvatina, člana Belivukove grupe koji je navodno dao isnpetkorima Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, koji je objavio nedeljnik NIN.

U jednoj rečenici, Hrvatin navodno kaže: "U kuću koju su koristili Veljko i Marko, a koju im je dao na korišćenje advokat Dejan Lazarević, a koja je vlasništvo Darka Šarića“, pričao je Hrvatin, što su preneli drugi mediji, uključujući i podgoričke Vijesti, nakon čega je usledila reakcija Borivoja Đukanovića, pravnog zastupnika Darka Šarića. .

Kurir.rs/Vijesti

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track