AUTO SE KRETAO VELIKOM BRZINOM BULEVAROM OSLOBOĐENJA PRED TRAGEDIJU: Vatra krenula od gepeka, strašni SNIMCI S UVIĐAJA?! (VIDEO)
Foto: Videoplus

JEZIVO

AUTO SE KRETAO VELIKOM BRZINOM BULEVAROM OSLOBOĐENJA PRED TRAGEDIJU: Vatra krenula od gepeka, strašni SNIMCI S UVIĐAJA?! (VIDEO)

Crna Hronika -

Pre kobnog udara u banderu automobil se kretao velikom brzinom Bulevarom oslobođenja, ispričali su očevici tragedije. Plamen, koji je, kako se pretpostavlja, izbio nakon što je eksplodirala plinska boca, krenuo je od gepeka.

01:59

AUTO SE KRETAO VELIKOM BRZINOM BULEVAROM OSLOBOĐENJA PRED TRAGEDIJU: Vatra krenula od gepeka, strašni SNIMCI S UVIĐAJA

Jedna osoba je poginula u stravičnom udesu koji se večeras oko 22.30 sati dogodio na Bulevaru oslobođenja, u blizini Trošarine u Beogradu kada je vozač izgubio kontrolu nad automobilom "golf 5".

Bandera u koju je automobil udario potpuno je isečena, što govori o silini udarca.

izgoreo automobil, teška saobraćajna nesreća
foto: Videoplus
Automibil, gori automobil
foto: Instagram/192_rs

Vatrogasci su pokušali da izvuku čoveka, ali su se, kako pričaju očevici, vrata zaglavila i nisu mogli da ga spasu od vatrene stihije. Prema prvim informacijama, do nesreće je došlo kada je vozač, iz još neutvrđenih razloga, izgubio kontrolu nad automobilom i udario u banderu.

Iako su vatrogasci pokušali da pomognu vozaču, on je od zadobijenih povreda preminuo. Delovi bandere su rasuti po putu, a policija pokušava da utvrdi identitet nastradalog.

Sudar bulevar Oslobođenja
foto: Printscreen Instagram 192_rs

- Ljudi sa stanice su pokušali da mu pomognu, ali nisu uspeli. Vozači su se zaustavljali i vadili aparate za gašenje, ali nije bilo pomoći. Videli su vozača kako pokušava da izađe iz auta, ali je eksplozija bila toliko jaka da je auto izgoreo u nekoliko sekundi - ispričali su očevici.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track