LALIĆ JE KLJUČ SVIH VELJINIH TAJNI! Jedini zna kompletnu šemu svih novčanih tokova klana i IZNEĆE JOŠ SKRIVENIH ZLOČINA
Foto: Zorana Jevtić, MUP RS

kurir tv

LALIĆ JE KLJUČ SVIH VELJINIH TAJNI! Jedini zna kompletnu šemu svih novčanih tokova klana i IZNEĆE JOŠ SKRIVENIH ZLOČINA

Crna Hronika -

U Specijanom sudu u Beogradu nastavlja se suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i njihovoj kriminalnoj grupi.

Oni se terete za sedam ubistava, silovanje, trgovinu drogom i držanje oružja. U nastavku suđenja biće saslušani svedoci saradnici Bojan Hrvatin, Nikola Spasojević i Srđan Lalić.

Srđan Lalić, Svedok saradnik, Specijalni Sud
foto: MUP RS, Zorana Jevtić

Prvi put će se sa slobode braniti Boris Karapandžić, kome je potpuno ukinut pritvor, uključujući i Vlada Georgijeva i Filipa Ivanovskog čiji je pritvor zamenjen merom zabrane napuštanja boravišta.

Odlukom suda, samo će Karapandžić moći slobodno da se kreće, dok ostali kojima je pritvor ukinut ne smeju da napuštaju grad u kome borave i policiji moraju da se javljaju na 15 dana.

U "Pulsu Srbije", o suđenju ozloglašenoj kriminalnoj grupi govorio je Rajko Nedić, odgovorni urednik Kurira.

- Svedoci saradnici su u obavezi, pošto su priznali krivicu, da sve to javno kažu kao i to da se suoče sa ostalim članovima ekipe. Očekujemo od njih mnogo, njih trojica su pre svega objasnili kako funkcioniše grupa, kako su otimani i ubijani ljudi, kakvi su odnosi među njima, ko je glavni... Posebna pažnja biće usmerena ka Srđanu Laliću, koji je poslednji dobio taj status, iako je prvi put bio odbijen, pretpostavljam da će on izneti nove detalje koji će eventualno doprineti proširenju optužnice i eventualnom otkrivanju još nekih ubistava -rekao je Nedić.

Veljko Belivuk, Marko Miljković, Specijalni Sud
foto: Nenad Kostić

Pritom se osvrnuo na Lalića, od koga se očekuje da iznese intrigantne detalje koje su se dešavale unutar klana:

- Lalić je tu veoma bitan, jer je bio upoznat sa tokom novca, rekao je da je sav taj novac prebačen u Bitkoine i da je sakriven. On je znao kompletnu kombinaciju i šemu tih novčanih transkacija. Sa obzirom na to da je on bio najbliži i visoko rangirani član klana, sigurno da će njegovo svedočenje biti najinteresantnije.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

04:06

HOROR: BELIVUK I MILJKOVIĆ UNIŠTAVALI TELA ŽRTVA Spasić: taktika Nema tela, nema dela neće upaliti! POSTOJI ŠVEDSKI TO DOKAZA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track