EKSKLUZIVNO! KURIR U AVIONU SA LUKOM BOJOVIĆEM: Svi detalji povratka u Srbiju posle 10 godina! OVO JE RADIO TOKOM TRI SATA LETA
Foto: Kurir

POVRATAK U SRBIJU

EKSKLUZIVNO! KURIR U AVIONU SA LUKOM BOJOVIĆEM: Svi detalji povratka u Srbiju posle 10 godina! OVO JE RADIO TOKOM TRI SATA LETA

Crna Hronika -

Luka Bojović na tri sata dugom letu iz Madrida do Beograda nije skidao sivi kačket, grickao je čips i pio vodu. Ekskluzivno Kurir otkriva da je sa policajcem koji je sedeo pored njega gledao serije na tabletu. Čim je avion poleteo skinuo je tamnu jaknu i ostao u crnoj majici.

- Ustajao je u jednom trenutku da ode do toaleta i tada je preko lica imao crnu masku, najverovatnije upravo iz razloga da ga niko ne bi prepoznao - kaže sagovornik Kurira.

On je bio vidno raspoložen, nije skidao osmeh sa lica i ćaskao je sa policajcima koji su bili u njegovoj pratnji.

Luka Bojović
foto: Kurir

- Za sada ne mogu ništa da govorim javno, ali uskoro će biti prilike za to. Hvala vam na razumevanju - rekao je Bojović a na pitanje novinara Kurira kakvi su mu planovi za budućnost, kratko je poručio:

- Još uvek ništa ne znam, polako, biće prilike, pričaćemo o svemu.

Na pitanje novinara Kurira koji je sa Bojovićem bio na letu, da li je srećan što je ponovo u Srbiji, on je odgovorio:

- Da, da, naravno.

00:12

Luka Bojović u avionu za Srbiju

Bojović je poslednji izašao iz aviona, tek pošto su letilicu napustili svi putnici. Ponovo je na lice stavio crnu masku.

Podsetimo, Bojović je juče oko 16.45 sati u pratnji policije stigao na aerodrom. Kombijem u kom je prebačen iz zatvora specijalci su ga dovezli direktno na pistu, uz sam avion, i on je s kačketom na glavi, u tamnoj jakni i bez prtljaga uveden u avion.

01:10

Deportacija Luke Bojovića iz Madrida u Srbiju

- Odmah je sproveden u poslednji red. Policajci su ga smestili do prozora, a dva policajca sela su do njega. Nije skidao osmeh, ali ni kačket sa glave - kaže sagovornik Kurir koji je bio na letu sa Lukom Bojovićem.

Luka Bojović, avion
foto: Nemanja Nikolić

Kako navodi, tek kada su se Bojović i njegova pratnja smestili, u avion su pušteni ostali putnici.

- Poletanje je bilo predviđeno za 16.45 sati, ali se kasnilo pa je i predviđeno sletanje u Beograd koje je planirano za 19.45 sati, pomereno za pola sata - objašnjava naš sagovornik.

Inače, i na aerodromu u Madridu, kao i na našem u Beogradu bilo je primetno pojačano prisustvo policije, kako u uniformama, tako i u civilu.

Kurir.rs/ Lj. Stanišić - J. Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track