ROĐACI NAŠLI MUČKI UBIJENOG PENZIONERA U STANU NA VRAČARU: Dragan se nije javljao, a kad su otvorili vrata zatekli HOROR SCENU
Foto: Nemanja Nikolić

novi detalji

ROĐACI NAŠLI MUČKI UBIJENOG PENZIONERA U STANU NA VRAČARU: Dragan se nije javljao, a kad su otvorili vrata zatekli HOROR SCENU

Crna Hronika -

Telo penzionera Dragana V. (71) iz Beograda nađeno je jutros u njegovom stanu na Vračaru, i to sa ubodnim ranama po telu, pa se smrt se zasad vodi kao sumnjiva.

Penzionera su danas oko 11.40 sati u Ulici Sime Igumanova na Vračaru pronašli rođaci, koji su odmah alarmirali policiju.

Živeo sam

- Ne znamo kad je smrt nastupila, jer je penzioner juče razgovarao sa komšijama i išao u prodavnicu. Iako se njegova smrti i dalje vodi kao sumnjiva, sve ukazuje na to da je došlo do zločina i da je nesrećni čovek ubijen - kaže izvor iz istrage i dodaje:

- Rođaci koji su našli penzionera navodno su ga zvali, ali se on nije javljao na telefon, pa su otišli do njegove zgrade i pronašli su ga mrtvog.

Kako kaže naš sagovornik, rođaci su se šokirali kada su ga videli.

- Ušli su u stan i tada su Dragana zatekli sa krvavom odećom na sebi. Pokušali su da ga probude, ali bezuspešno. Uspeli su da se priberu i pozovu Hitnu pomoć i policiju - kaže izvor i nastavlja:

- Ekipa Hitne pomoći samo je mogla da konstatuje smrt nesrećnog penzionera koji je imao nekoliko ubodnih rana po telu.

Vračar, D. V., muškarac sa ubodnim ranama, telo, leš
foto: Nemanja Nikolić

Inspektori su tokom uviđaja pretresli ceo stan kako bi videli da li je bilo premetačine.

- Uviđaj je trajao satima, a telo penzionera je odvezeno na obdukciju, koja će pokazati kako i kada je nastupila smrt nesrećnog čoveka, koji je živeo sam - kaže sagovornik i dodaje:

- Takođe, biće utvrđeno i da li se žrtva branila od napadača.

Vračar, D. V., muškarac sa ubodnim ranama, telo, leš
foto: Nemanja Nikolić

Crna kesa

Telo na obdukciji

Komšije na Vračaru kažu da im je bilo teško da vide crnu kesu u kojoj je odvezeno telo njihovog komšije.

Videli smo da su ga stavili u crnu kesi i odveli pogrebnim kolima na obdukciju, gde će videti da li je ubijen. Čuli smo da je bilo krvi po stanu i da je čovek bio krvav - kažu žitelji zgrade u kojoj je nađeno telo i dodaju:

Ne znam zbog čega bi njega neko ubio, bio je miran čovek. Otkad ga znam, bio je u penziji, jedino zbog toga ako ga neko nije ubio, ali opet naša zgrada ima i sigurnosna vrata i ne može da se uđe tako lako, možda je tog ko mu je naudio poznavao.

Deca ga obilazila

Komšije preminulog penzionera kažu da su videli policiju i Hitnu pomoć.

- Šokirali smo se kada smo čuli da je imao ubodne rane po celom telu - kaže jedan od komšija, dok drugi dodaje:

- Živeo je sam, uvek je bio nasmejan, veseo, i baš sam ga dan pre toga video i delovao je veoma raspoloženo.

Kako navode stanari ove vračarske zgrade, policija je satima radila uviđaj.

- Dragan V. je živeo sam, a deca su ga obilazila, ali ne znamo da li je iko sumnjiv došao od juče i možda ga napao. Susedne zgrade su pod video-nadzorom i policija se već raspitivala da li im kamere rade i da li snimci mogu da se vraćaju kako bi tačno utvrdili da li je neko sumnjiv dolazio do komšije - kažu oni.

Branka Travica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja