"ZA TO TAMO KIDAJU RUKU!" Isplivala nova prepiska između Zvicera i saradnika policajaca, OVAKO su tekli dogovori o kokainu
Foto: printscreen beraneonline.me, Privatna arhiva

skaj komunikacija

"ZA TO TAMO KIDAJU RUKU!" Isplivala nova prepiska između Zvicera i saradnika policajaca, OVAKO su tekli dogovori o kokainu

Crna Hronika -

Jedan od vođa kavačkog klana, Radoje Zvicer, blisko je, kako se sumnja, sarađivao sa crnogorskim policajcima, a sada je isplivala još jedna prepiska sa Skaj aplikacije, gde nekadašnji crnogorski policajac Ljubo Milovović obaveštava Zvicera o planovima u vezi sa švercom kokaina iz Dubaija.

Radoje Zvicer
foto: Printscreen Libertas

U priču je uveden i čovek koji im je bio neophodan zbog informacija, a inače je i jedan od doskorašnjih suvlasnika kompanije, Aleksandar Aco Mijajlović, koji je, podsetimo, uhapšen 19. februara ove godine. Prema tvrdnjama državnog tužilaštva u Crnoj Gori on je jedan od organizatora takozvanog Grand klana.

Pre nego što je stupio u kontakt sa Mijajlovićem, Lazović se interesovao kod sada odbeglog policajca Milovića koliko košta "komad u Dubaiju", na šta je ovaj odgovorio: "Ne znam, to je tamo doživotna robija... Ruku kidaju".

Preko aplikacije Skaj, Mijajlović mu je obećao da će videti šta može da uradi, nakon čega Lazović odbeglom policajcu saopštava da se taj posao može obaviti preko luke u Bugarskoj i Grčkoj, a onda mu nudi da posluje sa njima, objašnjavajući sve pojedinosti posla, pa sve do toga sa koliko kilograma droge njegovi partneri učestvuju u ukupnom tovaru od pola tone.

Ubrzo nakon toga, i šef kavačkog klana Radoje Zvicer dobija te informacije, a njega o svemu izveštava Milović.

Radoje Zvicer, Petar Lazović, Ljubo Milović
foto: Screenshot/Libertas/SKY aplikacija, printscreen beraneonline.me, Privatna Arhiva

- Pitao je Junior ovog što vodi cigare, za vađenje. Trebalo bi da može Grčka i Bugarska. Ne znam je li nam to interesantno... Valja li linija Ekvador - Grčka, nikad to nisam pričao sa mojima. Kao ima firmu, može izvaditi i u Makedoniju da se preuzme - piše Milović preko Skaj aplikacije vođi organizovane kriminalne grupe kavački klan.

Tokom pregovora oko toga koje su im luke bezbedne Lazović obaveštava Milovića da “može Makedonija”... Na šta mu Ljubo Milović odgovara: "Đe ima luka u Makedoniju?"

Kurir.rs/Vijesti

Bonus video:

01:28

ZVICER JE POBEGAO JER JE BIO UPOZOREN OD STRANE NJIH! Stručnjaci: Ako krenete na kriminalnu grupu PUCAĆE U GLAVU bez ustezanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track