"TINEJDŽER JE DUŽE BIO U TOALETU, ON MU JE PRIGOVORIO" Šok detalji obračuna u Novom Pazaru u kojem je izboden policijski službenik
Foto: Nenad Kostić, screenshot

"TINEJDŽER JE DUŽE BIO U TOALETU, ON MU JE PRIGOVORIO" Šok detalji obračuna u Novom Pazaru u kojem je izboden policijski službenik

Crna Hronika -

Tinejdžer je uhapšen i sumnjiči se za ubistvo u pokušaju nakon što je nožem izbo N. R. (26) zbog svađe oko reda za toalet

Maloletnik (15) uhapšen je u nedelju uveče u Novom Pazaru zbog sumnje da je nožem izbo N. R. (26), službenika Policijske uprave Novi Pazar. Napad na policijskog službenika dogodio se oko 23 sata u jednom popularnom kafiću u centru grada, a motiv je, kako se sumnja, bizarna svađa oko reda za toalet.

Kako se saznaje, maloletnik i N. R. su se kobne večeri našli u istom kafiću i u isto vreme su obojica otišla do toaleta.

- Navodno, tinejdžer je bio u kabibini, a N. R. ispred. Kako iz kabine dugo nije izlazio, N. R. je prigovorio zbog toga ni ne sluteći šta će da usledi. Pošto je maloletniku zamerio dug boravak u WC-u, ovaj je pobesneo, izvukao je nož i počeo da ga ubada. Sve se desilo iznenada i jako brzo, tako da mladić nije ni imao vremena da odreaguje i odbrani se - kaže izvor.

policija, policija noć
foto: Petar Aleksić

Osumnjičeni je policijskom službeniku, inače zaposlenom na administrativnim poslovima, zadao tri ubodne rane nožem.

- Zadao mu je po jednu ranu u obe noge i jednu ranu u testis. N. R. su konstatovane teške povrede, a povreda testisa je posebno teška. Izgubio je dosta krvi i posle hitnog prijema u bolnicu je operisan - kaže sagovornik i dodaje da je žrtva posle operacije u stabilnom stanju.

Prema rečima prijatelja ranjenog N. R., on ne poznaje svog napadača i nikada se ranije nisu sreli. Dodatnu kompleksnost ovom slučaju, kako piše lokalni portal Sandžak danas, dodaje činjenica da je napadač, dete iz porodice s dugom istorijom rada u policiji.

- Otac mu je policajac u penziji, dok majka i dalje aktivno služi u istoj instituciji. Maloletnik je već poznat po problematičnom ponašanju, što situaciju čini još težom za sve uključene strane - navode lokalni mediji.

Policija je brzo reagovala i uhapsila napadača, a ovaj predmet je, s obzirom da je u pitanju maloletno lice, odmah dostavljem Višem sudu za maloletnike u Novom Pazaru na dalje postupanje.

- Krivično delo je kvalifikovano kao pokušaj ubistva - objašnjava izvor.

Bonus video:

01:56

POČELO JE VINOM, NASTAVILO PIVOM I RAKIJOM, A ZAVRŠILO NOŽEM! Šok detalji brutalnog incidenta u Borči u kom je IZBODEN MUŠKARAC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja