NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ ISTRAGE SVIREPOG ZLOČINA: Pretraženo korito Zlotske reke i rezervoari za vodu! Evo šta se sada dešava
Foto: Kurir, Printscreen

NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ ISTRAGE SVIREPOG ZLOČINA: Pretraženo korito Zlotske reke i rezervoari za vodu! Evo šta se sada dešava

Crna Hronika -

U Borskom okrugu se i danas, deseti dan od hapšenja osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, na terenu nastavlja potraga za telom devojčice.

Tokom jučerašnjeg dana pretraženo je korito Zlotske reke i to od sela Zlot ka mestu Sumrakovac, kao i rezervoari za vodu.

Razlog zašto se pregledaju cisterne i rezervoari je što su obojica osumnjičenih, za ubistvo male Danke, Dejan Dragijević i Srđan Janković, radili u JKP "Vodovod" i što odlično znaju raspored tih rezervoara, a zbog posla su ih obilazili redovno i znaju sva skrovita mesta, pa je sada fokus potrage na tome.

Danka Ilić
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

Podsetimo, dvogodišnja Danka Ilić je nastradala 26. marta, kada su je osumnjičeni Dragijević i Janković najpre udarili službenom "fijat pandom", a zatim je Dragijević zadavio golim rukama.

Dejan Dragijević, Srđan Janković, Danka Ilić, Danka Ilić potraga, Deponija
foto: Nemanja Nikolić

Telo su bacili na deponiju, ali je ono dva dana kasnije pomereno na drugu, zasad nepoznatu lokaciju. Za pomeranje tela osumnjičeni su Dejanov otac Radoslav Dragijević (73)

Bonus video:

01:09

Danka Ilić potraga

i brat Dalibor (40). U međuvremenu, Dalibor je o posledica srčanog udara preminuo u borskoj policiji u noći između 6. i 7. aprila.

Kurir.rs/Telegraf/Tanjug

Preneo: R.J.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track