BELIVUK DOBACIVAO SUPRUZI BOJANI, TANJA MILJKOVIĆ OKRENULA LEĐA: Ovako je izgledao susret vođa klana sa ženama, zajedno im sude!
Foto: Petar Aleksić

održano ročište

BELIVUK DOBACIVAO SUPRUZI BOJANI, TANJA MILJKOVIĆ OKRENULA LEĐA: Ovako je izgledao susret vođa klana sa ženama, zajedno im sude!

Crna Hronika -

U Specijalnom sudu u Beogradu održano je suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću, njihovim suprugama Bojani Belivuk i Tanji Miljković, kao i Filipu Ivanovskom i njegovoj supruzi Mariji Ivanovski, kojima se sudi za pranje novca zarađenog od kriminala.

Tanja Miljković
Tanja Miljkovićfoto: Petar Aleksić

Naime, Veljko Belivuk i Marko Miljković dovedeni su iz pritvora, dok su ostali optuženi u sud u Ustaničkoj došli sa slobode. Supruge Veljka Belivuka i Filipa Ivanovskog sve vreme tokom suđenja su komunicirale, dok im je Miljkovićeva žena Tanja bila maltene okrenuta leđima.

- Ženi Marka Miljkovića kao da je sve ovo bilo dosadno, s obzirom na to da je non-stop tokom suđenja zevala, a delovalo je kao da je Bojani Belivuk i Mariji Ivanovski, pored kojih je sedela na optuženičkoj klupi, okrenula leđa - kaže izvor za Kurir.

Veljko Belivuk i Marko Miljković, koji se nalaze u pritvoru od hapšenja 4. februara 2021. godine i u drugom postupku im se sudi za sedam ubistava, danas su u sudnici bili raspoloženi i sve vreme su komunicirali između sebe. Kada su u sudnicu ušle njihove supruge, obojica su se okrenula ka njima i smeškali su se, te im dobacivali.

Bojana Belivuk
Bojana Belivukfoto: Petar Aleksić

- Volim te, jesi li se naspavala? - došapnuo je Belivuk svojoj supruzi Bojani koja je na ulasku u sud delovalo neraspoloženo, a onda joj je poslao i poljubac. Tanja Miljković je mahnula suprugu i osmehnula mu se, dok je Bojani Belivuk pored koje je sedela na optuženičkoj klupi okrenula leđa - kaže izvor Kurira.

1 / 5 Foto: Petar Aleksić

Tužilaštvo, podsetimo, tereti Veljka i Bojanu Belivuk, Marka i Tanju Miljković i Filipa i Mariju Ivanovski da su prljav novac zarađen kriminalom ubacivali u legalne tokove kupovinom stanova, kuća, građevinskog materijala, placeva, automobila i satova.

Tanja Miljković, stigla je u Specijalni sud u bež kompletu i na visokim potpeticama, dok je supruga drugog vođe ozloglašenog klana, Bojana Belivuk, došla u ravnoj obući, košulji i farmerkama, a obukla je i crnu kraću jaknu. Bila je i vidno neraspoložena. Filip Ivanovski došao je zajedno sa suprugom Marijom.

Marija i Filip Ivanovski
Marija i Filip Ivanovskifoto: Petar Aleksić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja