Jedan poginuo, a troje teško povređeno u saobraćajci
Foto: KURIR

Jedan poginuo, a troje teško povređeno u saobraćajci

Crna Hronika -
Nesreća se dogodila kada je putnički automobil "Seat Leon" beogradskih registaracija, koji se kretao autoputem prema Nišu, iz za sada neutvrđenih razloga, prešao u desnu traku skrenuo sa kolovoza, udario u zaštitnu ogradu, zapalio se i nastavio kretanje do udara u zemljani nagib, gde se zaustavio

SMEDEREVO - Jedna osoba je poginula, a tri su teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto putu Beograd - Niš u mestu Vodanj kod Smedereva, saopštila je danas Policijska uprava u Smederevu.

U nesreći koja se dogodila u utorak oko 18.20 sati 79-godišnja žena, koja se nalazila na mestu suvozača, podlegla je povredama na licu mesta.

Vozač star 42 godine i dve putnice stare 52 i 69 godina su sa teškim telesnim povredama kolima Hitne pomoći Z.C. "Sveti Luka" prevezeni u Urgentni centar Kliničkog centra Srbije u Beogradu.

Nesreća se dogodila kada je putnički automobil "Seat Leon" beogradskih registarskih oznaka, koji se kretao autoputem prema Nišu, iz za sada neutvrđenih razloga, skrenuo sa kolovoza u desnu stranu, udario u zaštitnu ogradu, zapalio se i nastavio kretanje do udara u zemljani nagib, gde se zaustavio.

Uviđaj su izvršili istražni sudija Osnovnog suda, osnovni tužilac i pripadnici saobraćajne policije, a za vreme vršenja uviđaja saobraćaj nije bio u prekidu, navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track