Biciklista poginuo u saobraćajci

Šabac

Biciklista poginuo u saobraćajci

Crna Hronika -
Nesreća se dogodila kada je vozač fijata stilo za koga se sumnja da je vozio pijan velikom brzinom naleteo na biciklistu Branka Č, udario ga, a zatim pobegao, da bi ga policija kasnije uhapsila

ŠABAC - Jedan biciklista poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mestu Mišar, na putu Šabac - Obrenovac, saopštila je Policijska uprava u Šapcu.Nesreća se dogodila u četvrtak kada je vozač putničkog vozila "fijat stilo", šabačkih registarskih oznaka, I.D. (30) iz Vlasanice, pod sumnjom da je pod uticajem alkohola i usled neprilagođene brzine, prednjim delom vozila, udario biciklistu koji se kretao uz desnu stranu puta.

Vozač je nakon što je izazvao saobraćajnu nesreću napustio mesto nesreće, a poginuo je biciklista Branko Č. (45) iz Orašca.

Pripadnici policije uhapsili su i odredili meru zadržavanja do 48 sati I.D., nakon koje će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti priveden na saslušanje istražnom sudiji Osnovnog suda u Šapcu.

Uviđaj mesta izvršio je istražni sudija Osnovnog suda u Šapcu, u prisustvu zamenika Osnovnog javnog tužioca i pripadnika policije, navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja