DEVOJKA SVEDOČILA: Uroš Mišić je tukao marince!

Kurir saznaje

DEVOJKA SVEDOČILA: Uroš Mišić je tukao marince!

Crna Hronika -
Devojka koja je gledala okršaj u „Plastiku“, a koju je policija krila kao očevica, bez dvoumljenja prepoznala Uroša Mišića kao napadača na dvojicu Amerikanaca

BEOGRAD - Lagao i policiju i javnost!Uroša Mišića (24) juče je u prostorijama policije prepoznala devojka koja je bila očevidac napada na američke marince u beogradskom klubu „Plastik“ 21. februara, saznaje ekskluzivno Kurir. Ona je bez trunke dileme označila Mišića kao napadača na američke državljane!- Devojka dosad nije pominjana u javnosti, ali je ona te noći sve videla. Bila je toliko blizu da je Mišić u jednom trenutku, kad je uspaničeno povikala da prestanu s tučom, pokušao da nasrne i na nju. Na sreću, obezbeđenje kluba ga je sprečilo, ali je ona i dalje uplašena - kaže izvor Kurira.Posle incidenta devojka je odmah sve ispričala policiji, a njen identitet se zbog bezbednosti ne saopštava.- Ona je ključni svedok za istragu jer čak ni marinci, koji su bili akteri tuče, ranije nisu sa sigurnošću mogli da potvrde da je Uroš Mišić čovek koji je te noći jednog od njih udario flašom, a juče se nisu pojavili na prepoznavanju - kaže izvor iz istrage.Na jučerašnjem saslušanju, Mišić je priznao da je bio u „Plastiku“ te kobne noći, ali tvrdi da nije učestvovao u tuči. On je negirao i da je udario devojku koja ga je prepoznala, kao i to da se tukao s obezbeđenjem kluba.- Međutim, njegova odbrana pala je u vodu posle saslušanja ove devojke. Mišić je odmah priveden dežurnom istražnom sudiji Prvog osnovnog suda, koji odlučuje o njegovoj daljoj sudbini - kaže sagovornik Kurira.

Pritvor do 30 danaPosle saslušanja, Urošu Mišiću juče je određen pritvor do 30 dana zbog nasilničkog ponašanja i zbog opasnosti da bi mogao da ponovi krivično delo.Podsetimo, Mišić je s odsluženja kazne zbog napada na žandarma Nebojšu Trajkovića izašao u decembru, a sada, nepuna tri meseca kasnije, ponovo se našao iza rešetaka.

Na slobodi bio tri mesecaUrošu Mišiću preti kazna do pet godina zatvora zbog nanošenja lakih telesnih povreda. Podsetimo, on je sa odsluženja kazne zbog napada na žandarma Nebojšu Trajkovića izašao u decembru. Nepuna tri meseca kasnije ponovo se našao iza rešetaka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track