ČOVEK U ZAVOJIMA PROGANJA ZORANA MARJANOVIĆA: Zastrašuje muža i majku ubijene!
Foto: Dragan Kadić

MISTERIJA

ČOVEK U ZAVOJIMA PROGANJA ZORANA MARJANOVIĆA: Zastrašuje muža i majku ubijene!

Crna Hronika -

Marjanovići i Krsmanovići su u strahu zbog svakog nepoznatog ko se pojavi na nasipu ili u blizini njihovih kuća

BEOGRAD - Čovek mumija već nekoliko dana uhodi Zorana Marjanovića po Borči, saznaje Kurir. Ovog misterioznog muškarca reporteri Kurira fotografisali su na nasipu u Crvenki, na kome je Jelena Marjanović ubijena, tokom otkrivanja spomen-ploče.

Muškarac koji je bio umotan u zavoje dovezao se do nasipa u Crvenki baš na dan kad je postavljena spomen-ploča. On je sedeo u automobilu na nasipu i posmatrao ljude i mesto gde je nesrećna Jelena pronađena.

Čovek je izašao iz automobila, stajao pet minuta i gledao majstore koji su postavljali ploču i okupljene novinare. Kad su se porodice Marjanović i Krsmanović pojavile, muškarac se vratio u automobil. Skinuo je zavoje s glave i još neko vreme je sedeo u automobilu, a zatim se odvezao u nepoznatom pravcu.- Molim vas, proverite ko je taj čovek. Veoma je čudno što stoji i posmatra šta se dešava. Veoma sam se uznemirila zbog toga - rekla je Zorica Krsmanović.Njen zet se na to nadovezao i rekao da su mu svi sumnjivi.

Čudaci na nasipu- Verujte da su mi svi ljudi sumnjivi. Više ne znam ko nam želi dobro, a ko zlo. Ja danju i noću dolazim na nasip ne bih li nekog tu zatekao i donosim cveće koje se konstantno čupa i razbacuje po livadi. Pa kome smetaju moje crvene ruže? Ovaj automobil vidim prvi put, ali nije mi jasno zašto mu je zamotana glava - kazao je Zoran za Kurir.Marjanovići su se veoma zabrinuli zbog pojavljivanja ovog misterioznog muškarca, tvrdi naš izvor blizak porodici.- Pevačicina majka se raspitivala kod okupljenih kad je čovek mumija došao i da li ga neko poznaje. Bilo je jezivo, stajao je sa zavojima na glavi i nije skidao pogled sa Zorana i Zorice. Posle svih neobičnih dešavanja, Marjanovići i Krsmanovići su u strahu zbog svakog nepoznatog ko se pojavi na nasipu ili u blizini njihovih kuće - dodaje naš izvor.Kurir je ranije pisao da na nasipu nepoznata osoba svake noći kida i razbacuje ruže koje Zoran i Jelenina majka Zorica ostavljaju na mestu gde je telo nesrećne pevačice otkriveno.- Sumnja se da je muškarac koji se pojavio na nasipu upravo osoba koja kida cveće. Marjanovići su uočili da tokom noći budu počupane samo crvene ruže koje Zoran i Zorica donose, dok ostalo cveće stoji - priča naš sagovornik i nastavlja:Zgaženo cveće- Zoran nosi isključivo crvene ruže jer su one simbol ljubavi koju je osećao prema Jeci. Moguće je da je fantom neko ko je opsesivno bio zaljubljen u pevačicu, pa mu to cveće zbog toga smeta - objašnjava izvor Kurira.Interesantno je da nakon pojavljivanja misterioznog muškarca cveće koje ostavljaju za Jelenu niko više ne dira.Navodno, porodicu ne bi iznenadilo ni da je čovek mumija pripadnik neke sekte.- Poznato je da sektaši obilaze mesta na kojima su se dogodili zločini i groblja. Ne isključuje se ni mogućnost da neko samo pokušava da zaplaši unesrećene ljude. Bukvalno žive u paklu - kaže poznanik porodice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja