JEO CIMERA PO RECEPTU IZ KARLEUŠINOG SPOTA: Inspirisala ga Jelena kako melje mozak!
Foto: Printscreen

Hanibala iz „Nove Skele“ inspirisao Divin spot

JEO CIMERA PO RECEPTU IZ KARLEUŠINOG SPOTA: Inspirisala ga Jelena kako melje mozak!

Crna Hronika -

„Možda je gledao tvoj spot kako krvava melješ mozak“, poručili su pevačici pojedini pratioci na Fejsbuku nakon što je bila zgrožena vešću da je zatvorski ubica krvlju svoje žrtve ispisao njeno ime na zidu ćelije

BEOGRAD - Osuđeni dvostruki ubica Marko Jovanović (27), koji je pre tri dana ubio cimera Ramiza Šarića u zatvoru „Nova Skela“ i otkinuo mu delove lica, bio je inspirisan spotom Jelene Karleuše u kome ona melje mozak.Ovo skandalozno zapažanje izneo je jedan od pevačicinih fanova na njenom Fejsbuk profilu nakon što je Karleuša objavila da je zgrožena zločinom.

Naime, nakon monstruoznog ubistva Jovanović je krvlju svog cimera, koga je ubio zbog muzike, na zidovima ispisao imena Ceca i Jeca, aludirajući na večite suparnice Svetlanu Ražnatović i Jelenu Karleušu.

Šokantna najava albuma

- Zar ti beše nemaš neki spot gde je nešto krvlju ispisano po zidu? Ili kako melješ mozak sva u krvi? Možda je gledao taj spot, Jelka, pa ga ponelo malo - glasi komentar objavljen na pevačicinoj Fejsbuk stranici.Inače, sporni spot u kome Karleuša melje mozak nastao je u sklopu promotivne kampanje pred njen album „Diva“ 2012. godine. U spotu pevačica krvavim rukama drži mozak, koji potom spušta u blender u kome se nalazi još mozgova, a potom ih melje. Pevačicin menadžer se tada obratio javnosti i istakao da je ovo simbolična poruka slušaocima.- U reklami koja je izazvala najviše komentara Jelena pravi jasnu aluziju na to šta će njen novi album uraditi onima koji je vole, ali i onima koji je ne vole. Da ne dođe do zabune, Jelena u reklami ne koristi pravi ljudski mozak, već maketu mozga koja je napravljena od gume - izjavio je za medije menadžer popularne Dive.Beži iz SrbijePodsetimo, i sama Karleuša se prekjuče obratila svojim fanovima, izrazivši zgroženost nad jezivim zločinom u KPZ „Nova Skela“.- Ako je istina da je robijaš ubio drugog robijaša, iščupao mu jezik i njegovom krvlju ispisao moje ime na zidu, ne želim da živim u Srbiji - poručila je Jelena Karleuša nakon ekskluzivne Kurirove informacije o događajima u zatvorskoj ćeliji koju su Jovanović i Šarić delili dva meseca.Kao što je Kurir ranije pisao, Marko Jovanović služio je u zatvoru četrdesetogodišnju kaznu zbog ubistva svoje bivše devojke Danijele Jovanović i njenog komšije Aleksandra Kitanovića, koje je izbo nožem 31. oktobra 2010. Nastradali Šarić bio je osuđen na pet godina zatvora zbog krađa, a u „Skelu“ je prebačen pre dva meseca iz zatvora u Sremskoj Mitrovici.

Ne odgovaraDIVA BEZ KOMENTARAEkipa Kurira pokušala je juče da dobije komentar od pevačice Jelene Karleuše na navode njenih prijatelja s Fejsbuka, ali je ona do kraja dana ostala nedostupna. Pomenuti komentar na njenom profilu izazvao je samo jednu pohvalu, dok su ga ostali njeni fanovi mudro ignorisali.

Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track