FOTO KARAMBOL NA AUTO-PUTU KOD BG: Jedan poginuo, 4 povređeno u lančanom sudaru
Foto: Printscreen/TV Pink

Gusta magla glavni krivac

FOTO KARAMBOL NA AUTO-PUTU KOD BG: Jedan poginuo, 4 povređeno u lančanom sudaru

Crna Hronika -
Lančani sudar u kome su učestvovala tri kamiona, 2 putnička automobila i autobus dogodio se po gustoj magli na auto-putu između naplatnih rampi Šimanovci i Pećinci
1 / 6 Foto: Printscreen/TV Pink

BEOGRAD - Jedan osoba je poginula, a 4 povređene u lančanom sudaru koji se dogodio kasno sinoć na auto-putu Beograd- Šid po veoma gustoj magli.

Foto: Printscreen TV Pink
Foto: Printscreen TV Pink

Lančani sudar u kome su učestvovala tri kamiona, 2 putnička automobila i autobus dogodio se po gustoj magli na auto-putu između naplatnih rampi Šimanovci i Pećinci kada je vidljivost bila svega nekoliko metara. U ovom sudaru poginuo je vozač kamiona (30), a još 4 osobe su što teže što lakše bile povređene.

Foto: Printscreen TV Pink
Foto: Printscreen TV Pink

Hitna pomoć je sve povređene zbrinula u Urgentni centar u Beogradu, a telo nastradalog je preneto na obdukciju javlja TV Pink.

Zbog uviđaja kako bi se sprečilo dalje naletanje vozila i još više povređenih saobraćajna policija je blokirala saobraćaj između naplatnih rampi Šimanovci i Pećinci.

Uviđaj je trajao više časova, a u intervenciji su nagažovani osim saobraćajne policije i Hitne pomoći i vatrogasci.

Kako je došlo do lančanog sudara se još uvek istražuje, ali je evidentno da je gusta magala koja se spustila jedan od glavnih krivaca za ovaj lančani sudar, javlja Pink.

Magla je prisutna u svim delovima Srbije, a vozačima se savetuje da budu oprezni.

( TV Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja