KURIR NA METI FANOVA JK ZBOG IZJAVE SVEDOKA TUŽILAŠTVA Da su u Evropi, završili bi kao oni iz Pariza
Foto: Dragana Udovičić

Posle iskaza svedoka Tužilaštva o ubistvu Ćuruvije

KURIR NA METI FANOVA JK ZBOG IZJAVE SVEDOKA TUŽILAŠTVA Da su u Evropi, završili bi kao oni iz Pariza

Crna Hronika -

BEOGRAD - Tvrdnje svedoka Tužilaštva, koje je Kurir danas objavio, a u kojima se navodi da je likvidacija novinara i vlasnika Dnevnog telegrafa Slavka Ćuruvije, u koju je navodno umešana i pevačica Jelena Karleuša, sa 80.000 maraka platio član tada vladajućeg SPS Milutin Mrkonjić, uzdrmale su srpsku javnost!

Svedok Tužilaštva naime tvrdi da je vlasnika Dnevnog telegrafa na Uskrs, 11. aprila 1999, ubio izvesni "Luka Pejović, u čijoj su pratnji bili Zoran Davidović Ćanda i njegova devojka, estradna pevačica“.

Svedok nije želeo da izgovori njeno ime u sudnici „da ga ne bi tužila“, ali je rekao da zna da je ubicu u automobilu "čekala popularna pevačica, čiji je otac posle toga preuzeo istragu o ovom zločinu".

MRKA PLATIO UBISTVO ĆURUVIJE 80.000 MARAKA: Jelena Karleuša umešana u ubistvo?! ČITAJTE U KURIRU!

Prenoseći saznanja o svedočenju pred sudom, Kurir je podsetio da je u to vreme za Davidovića, poznatijeg kao Ćanda, bila verena Jelena Karleuša. Ćanda je ubijen 23. marta 2000. kada se vraćao sa sahrane Branislava Lainovića Dugog.

Ovo podsećanje izazvalo je pravu salvu uvreda i pretnji fanova Jelene Karleuše na društvenim mrežama, a na račun lista Kurir.

Pozivajući javno da se Kurir što pre ukine, fanovi pevačice otišli su i korak dalje poručivši na društvenim mrežama da su "ovi iz Kurira neđe u Evropi, završili bi svi kao oni iz Pariza novinari", kao i da ove "treba zabraniti, zatvoriti u kuću i svima po jednu nanogicu"...

A kako je tekla prepiska na Tviteru, pogledajte na ovom printskrinu.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track