LAŽNI PAPIRI ZA FERARI: Čumetu preti 6,5 godina zatvora!
Foto: Nemanja Pančić

Podignuta optužnica

LAŽNI PAPIRI ZA FERARI: Čumetu preti 6,5 godina zatvora!

Crna Hronika -
Pošto je osuđen i poslat na izdržavanje kazne, Ivana Buha je predala policiji „ferari“ i optužila supruga, od kog se razvodi, za brojna druga krivična dela

BEOGRAD - Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Ljubiše Buhe Čumeta zbog sumnji da je falsifikovao papire za ukradeni „ferari“, koji je poklonio supruzi, saznaje nezvanično Kurir.Buha, koji bi krajem nedelje trebalo da odsluži kaznu od godinu dana zatvora u Padinskoj skeli, optužen je još i za ugrožavanje sigurnosti supruzi Ivani Buhi i pripadniku policije iz njenog obezbeđenja, odnosno da ih je zvao iz zatvora i pretio im.

- Buhi je ostalo još nekoliko dana do kraja odsluženja kazne od godinu dana zatvora zbog nasilničkog ponašanja prema supruzi i pripadnicima njenog policijskog obezbeđenja. Pošto je osuđen i poslat na izdržavanje kazne, Ivana Buha je predala policiji „ferari“ i optužila supruga, od kog se razvodi, za brojna druga krivična dela - podseća izvor Kurira.Buhi za dva krivična dela preti 6 i po godina zatvora.(J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track