MAJKA NESTALOG NIŠKOG DEČAČIĆA (10) VAN SEBE: Strahujem od najgoreg, da mi se sinčić utopio u Nišavi
Foto: M. M., Privatna Arhiva

Nastavljena potraga za malim Sejdom

MAJKA NESTALOG NIŠKOG DEČAČIĆA (10) VAN SEBE: Strahujem od najgoreg, da mi se sinčić utopio u Nišavi

Crna Hronika -

NIŠ - Majka 10-godišnjeg Sejde Malićevića, koji je nestao u petak u niškom naselju Beograd Mala, van sebe je od brige za sinom.

Naime, dečakova majka Dijana Jović strahuje da se dečaku nešto dogodilo jer, kako ističe, nikada nije bežao od kuće.

DA LI STE GA VIDELI : Nestao desetogodišnjak u Nišu

- Poslala sam ga još jednom da dokupi neke namirnice i više se nije vratio. Odmah smo krenuli u potragu za njim, u prodavnici smo saznali da nije ni stigao do nje. On je dobro dete, sigurno nije pobegao od kuće. Van sebe sam od straha, čitavog dana ga tražimo, strahujem od najgoreg, da se utopio u Nišavi ili da ga je neko oteo. On sigurno nikako ne bi dobrovoljno otišao od kuće. Odmah smo obavestili policiju ali nikakvih tragova za sada nema - priča očajna majka.

- Strahujemo da je otet, moguće je da je već i preko granice prebačen. Molimo svakog ko ga je video da nam javi – kaže dečakov deda Ivan Petrović.U potragu za mališanom uključila se i policija. U toku je prikupljanje informacija o ovom dogadjaju. Porodica moli sve koji su videli mališana da se jave na telefon majke Dijane 063 1885499 ili Policijskoj upravi u Nišu.Podsetimo, dečak je juče krenuo do obližnje prodavnice, ali do nje nije stigao i od tada mu se gubi svaki trag.

(M. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track