MISTERIJA U KRČEDINU: Sahranili mi brata, a ne zna se da li je mrtav
Foto: S.S.

Sestra nestalog Selenija

MISTERIJA U KRČEDINU: Sahranili mi brata, a ne zna se da li je mrtav

Crna Hronika -
Dok DNK analiza ne potvrdi da je spaljeni leš moj brat, niko ne sme da piše da je to on, ogorčena je Olgica, sestra Paje Selenija

KRČEDIN - Ne mogu da verujem da nam i pojedini mediji nanose nepodnošljiv bol, pišu da je to naš Paja. Kako mogu tako?! Bukvalno su ga sahranili, a mi, njegova porodica, još ne znamo da li je to on ili nije - kaže za Kurir Olgica, sestra Paje Selenija (60) iz Krčedina, koji je nestao 18. novembra, otkad mu se gubi svaki trag.Iako se sumnja se da je ugljenisano telo koje je u sredu nađeno u dvorištu u Inđiji zapravo leš Selenija, zvanični organi to nisu potvrdili jer nisu poznati rezultati DNK analize.Ne bi se sam zapalio- Vrištala sam na sav glas kad sam pročitala da se Paja sam zapalio, on to nikad ne bi uradio! Zašto ne analiziraju to mesto gde je telo nađeno? Pa svima je jasno da nije mogao sam da se zapali. Ta osoba je najverovatnije ubijena, pa tu donesena i zapaljena, a onda odvučena i ostavljena odmah pored. Tu je trava žuta, a s obzirom na to da su mi rekli da na telu nema ruka, znači da je neko leš odvukao držeći ga za ruke i tako ih otkinuo - priča potresena sestra Olgica.Porodica Seleni s neizvešnošću čeka rezultate DNK analize kako bi se utvrdilo da li je njihov Paja zapaljen.- To su sve zasad laži, sa kojima nas još više ubijaju. Mi još ništa ne znamo, a ni sudska medicina nije mogla da utvrdi da li je reč o lešu muškog ili ženskog pola. Kako smeju da pišu da je to naš Paja! Dosta nam je bola, plačemo od dana kada je nestao, a naročito otkad je nađeno to telo. Ipak, bar jedan odsto nadamo se da to nije naš Paja - priča Olgica.Izgubio kućuPodsetimo, Paja Seleni poslednji put viđen je na dan kad je sudski izvršitelji trebalo da dođu, oduzmu mu kuću zbog duga od 15.000 evra, a porodicu isele. Seleni je došao s posla, presvukao se, a potom seo u automobil i otišao u Inđiju. On je krio od porodice da će doći izvršitelji zbog supruge Mirjane, koja je teško bolesna. Ugljenisano telo, za koje se nije moglo utvrditi ni kog je pola, pronađeno je dve nedelje nakon Pajinog misterioznog nestanka u napuštenom dvorištu jedne kuće u centru Inđije.(S. S.)

Poslednji razgovorIZIGRAO GA ADVOKATTelo osobe čiji identitet još nije utvrđen nađeno je nedaleko od kuće advokata Nikole Jasike, s kojim se Seleni čuo na dan nestanka.- Razgovarao je osam minuta s advokatom, sve nam je to čudno. Taj advokat je do 2012. zastupao Paju u sporu koji je vodio i zbog čega je trebalo da mu se oduzme kuća. Tad otkazuje punomoćje Paji i zastupa suprotnu stranu. Paja se žalio i Advokatskoj komori da je to nedopustivo, ali odgovor nikad nije dobio - kaže sestra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track