RAZGOVARALA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM: Tajna poslednjeg poziva ubijene pevačice!
Foto: Fotomontaža

Poslednji se čuo s Jelenom

RAZGOVARALA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM: Tajna poslednjeg poziva ubijene pevačice!

Crna Hronika -

Istragom je utvrđen identitet te osobe, a ispostavilo se da je reč o vlasniku jedne igraonice

BEOGRAD - Monstruozno ubijena pevačica „Granda“ Jelena Krsmanović Marjanović poslednji razgovor sa svog telefona nije obavila sa suprugom Zoranom Marjanovićem, već sa izvesnim muškarcem, saznaje Kurir.Na dan kad je nestala pevačica je obavila nekoliko telefonskih razgovora. Jelena je razgovarala sa suprugom Zoranom i majkom Zoricom Krsmanović, verovalo se da su oni poslednji s kojima je nesrećna žena razgovarala.

Međutim, prema našim najnovijim saznanjima iz istrage, poslednji razgovor obavila je s jednim muškarcem.Još jedan poziv- Svi telefonski razgovori koje je ubijena pevačica imala su evidentirani, inspektori su nakon dužeg analiziranja došli do zaključka da se možda baš u njima krije detalj koji im nedostaje da sklope sve kockice i reše misteriju koja traje skoro šest meseci. Istragom je utvrđeno da se pevačica neposredno pre nestanka i ubistva čula sa Zoranom i majkom, ali i s još jednom osobom - objasnio je izvor Kurira blizak istrazi i dodao:- Istragom je utvrđen identitet te osobe, a ispostavilo se da je reč o vlasniku jedne beogradske igraonice.Kako nezvanično saznajemo, istraga je otvorila još neka pitanja zbog kojih su neki od ispitanih ponovo pozvani na razgovor.- Među njima su i neki članovi porodice Marjanović, ali i njihovi prijatelji i poznanici. Postoje određene sumnje u vezi s ubistvom, ali nažalost dokaza za to gotovo da nema. Inspektori ne odustaju od istrage i bukvalno 24 sata rade na pronalaženju čvrstih dokaza - objasnio je za naš list izvor blizak istrazi.Podsetimo, telo pevačice Jelene Krsmanović Marjanović pronađeno je u kanalu na nasipu Crvenka u Borči 3. aprila. Nesrećna žena ubijena je s više udaraca u potiljak. Iako je od tada prošlo skoro šest meseci, monstrum koji ju je ubio još uvek nije otkriven. Policija je u međuvremenu saslušala više od 500 osoba, među kojima su porodica Marjanović, njihovi prijatelji, saradnici i meštani Borče. Majka teško bolesnaUbijena Jelena Krsmanović Marjanović iza sebe je ostavila petogodišnju devojčicu i teško obolelu majku Zoricu Krsmanović, koja je hospitalizovana na Vojnomedicinskoj akademiji. Njeno stanje od ubistva ćerke svakog dana bilo je sve gore.- Bol za mojom Jecom ne prolazi, a ubija me i to što još uvek ne znam ko je monstrum koji mi je ubio dete - pričala je za Kurir Zorica pre nego što je legla u postelju.

Odluka lekara sa VMAZABRANJENE POSETE TAŠTIZorica Krsmanović je skoro dve nedelje u bolesničkoj postelji, a do sada su je obilazili zet Zoran, rodbina, kao i drugarice ubijene Jelene. Kako nezvanično saznajemo, njoj je stanje iz dana u dan sve gore i lekari su savetovali da je za nju bolje da do daljeg nema posete.

U štampanom izdanju KURIRA pročitajte:

RAZUZDANA FOLKERKA: Dara slala Čedi Jovanoviću svoj pornić

SIN ALBERTA NAĐA ZA KURIR: Odričem se oca, majku je hteo da siluje kašikom za cipele!

SRAMNO: Izetbegović Dodiku preti silovanjem?!

OBRAČUN U DS: Šutanovac šalje pajtićevce u zatvor!

BOLESNO: Žene kupuju dupe da liče na Kim Kardašijan!

DERU RODITELJE: Ekskurzije skuplje za 50 odsto

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track