UBISTVO NA MEDAKU: Sandra stradala zbog drugarice?
Foto: Udovicic

Trojica uhapšena zbog zločina

UBISTVO NA MEDAKU: Sandra stradala zbog drugarice?

Crna Hronika -
Devojka koja je mrtva izbačena ispred Hitne pomoći najverovatnije je slučajno ubijena jer je prava meta trojice osumnjičenih bila njena prijateljica Elizabeta B. (21)

BEOGRAD - Dragan D. (22), Miodrag R. (23) i Aleksandar Š. (22) uhapšeni su zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu Aleksandre Antić (23), koja je u subotu pronađena mrtva ispred Hitne pomoći. Prema saznanjima Kurira, Aleksandra je najverovatnije slučajno stradala, a prava meta trojice osumnjičenih bila je njena drugarica Elizabeta B. (21).Aleksandra i Elizabeta su u subotu uveče bile u kafani „Bonito“ sa O. Z. (33) i V. R. (33), koji su bili na vikend odsustvu iz zatvora. U istom lokalu za drugim stolom bila su i trojica osumnjičenih, od kojih je jedan navodno Elizabetin doskorašnji momak. Kada su devojke sa pratiocima krenule kući, trojica osumnjičenih su ih napala.Udarac u glavu- Oni su flašama i motkom napali kombi u koji su ušle Aleksandra i Elizabeta. Elizabeta je uspela da pobegne, a Aleksandra je snažno udarena u glavu, najverovatnije motkom. Navodno je posle toga krenula da beži, a onda ju je udarilo vozilo. Da li je to bio kombi u kom je bila ili drugi automobil još nije poznato. Takođe nije utvrđen ni tačan uzrok smrti jer obducent nije mogao da se izjasni da li su smrtonosne povrede nastale od udarca motkom ili usled udarca vozila - navodi izvor Kurira i dodaje da je pronađena motka koju su napadači koristili.Trojica osumnjičenih juče su negirala odgovornost za zločin. Oni su na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu tvrdili da Aleksandru niko nije udario, već da je ona nastradala kada ju je slučajno oborio i pregazio kombi u kom su bili njeni prijatelji.Kombi je pregazio- Dragan D., Aleksandar Š. i Miodrag R. priznali su da su motkom koju je Aleksandar Š. izvadio iz svog automobila počeli da udaraju po kombiju. Navodno, niko od njih nije video Aleksandru sve dok kombi nije krenuo u rikverc - kaže izvor Kurira iz istrage.Dragan D. je, kako navodi naš izvor, izjavio da je „devojku udario i pregazio kombi“.- Počeo sam da bežim da me ne bi udario kombi koji je krenuo unazad. Tada sam video da devojka leži - ispričao je, kako Kurir nezvanično saznaje, Miodrag R. Aleksandra će biti sahranjena u sredu na Orlovači.

Elizabetina porodicaPLAKALA JE I BILA U ŠOKUU Elizabetinoj porodici kažu da ih je ona oko pola četiri zvala da je sačekaju ispred kuće.- Kada je došla, bila je jako bleda, plakala je i rekla da je neko ubio Aleksandru - kaže za Kurir Elizabetina snaja.Ona navodi da je devojka bila potresena i da nije mogla sa sigurnošću da objasni šta se te večeri dogodilo.Rekla je da je bilo mnogo mladića, da su kod sebe imali flaše i palice kojima su ih napali. Bila je u šoku - kaže naša sagovornica.Rekonstrukcija zločina- Aleksandra s drugaricom i dvojicom mladića bila u kafani- Na parkingu ih napala trojica osumnjičenih- Elizabeta beži, Aleksandra dobija udarac u glavu. Nejasno je da li ju je i automobil udario- Aleksandra sa smrskanom lobanjom izbačena ispred Hitne pomoći- Policija uhapsila trojicu muškaraca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track