UHAPŠEN LOPOV IZ LEŠTANA: Hteo da zakolje policajca pa dobio metak u noge
Foto: Profimedia

Razbojnik krao uz pretnju nožem

UHAPŠEN LOPOV IZ LEŠTANA: Hteo da zakolje policajca pa dobio metak u noge

Crna Hronika -

BEOGRAD - Naselje Leštane u opštini Grocka potresla je pre nekoliko dana dramatična potera za lopovom koji je prethodno, uz pretnju nožem, opljačkao prodavnicu u tom naselju.

Radnici prodavnice prijavili su da je u lokal upao naoružani razbojnik i da je oteo veću svotu novca. Policija je ubrzo identifikovala razbojnika kao Aleksandra P. (29), a zatim je pokrenula poteru.

- Lopov je ubrzo lociran nedaleko od mesta gde je počinio razbojništvo. Čim je video da mu se približava policijska patrola, on je počeo da beži, noseći u ruci sve vreme nož, kojim je prethodno pretio radnicima u prodavnici - kazao je za Kurir izvor iz istrage.Potera za razbojnikom ubrzo je postala dramatična jer je odbijao da se zaustavi i reaguje na naređenja policije.

- Kad ga je policija opkolila i saterala u ćošak, razbojnik je istim nožem počeo da preti da će izbosti svakog ko mu se približi. Potom je jedan policajac krenuo ka njemu s namerom da ga razoruža i veže lisicama, ali se Aleksandar P. zaleteo nožem pravo na njega. Policajac je potegao pištolj i upucao ga u noge, a čim je pao na zemlju, drugi policajci su ga razoružali i vezali - dodaje naš izvor.I. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track