ČUDO NA FARMI: Jovana trudna?!

ČUDO NA FARMI: Jovana trudna?!

Stars -
Manekenka oseća neke promene na svom telu i dečku se poverila da je možda u drugom stanju

Jovana Nikolić trudna?!Naime, noćas se manekenka poverila svom dečku Danijelu Alibabiću da misli da je trudna jer joj ciklus kasni. Njih dvoje su se osamili u ostavi i Jovana je rekla da sumnja da je ostala u drugom stanju. "Odakle ti to", pitao je Danijel. "Pa to mi je nešto jutros. Kome da pričam ako ne tebi. Jel ne treba?""A kakve su to promene", pitao je Danijel.

"Kada objektivno mislim ne bi da ustanovim... Okolnosti su drugačije i postoji bojaznost za to", rekla je manekenka. "Ja sam hipersenzitivna i način kako se to održava na mene i moje telo. Bilo je izuzetaka ne osećam, niti me bole ili samo dole... Ali što se tiče bola, prvi put", objašnjavala je manekenka.

Danijel se u momentu uhvatio za glavu, a Jovana ga je pitala što crveni.

"Ja to ne bih volela, ali ako jeste, smatram da nisam pogrešila ni u čemu i da bi to bilo OK, ako ti to nešto znači", rekla je Jovana, a Danijel ju je zagrlio.

Dok su njih dvoje ležali u sobi, Danijel je nekoliko puta zamolio Jovanu da tiše priča iako je njihov razgovor bio kao u šiframa.

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić imali su žestok seks na Farmi i uopšte se ne ustručavaju da sakriju svoju strast. Jednom prilikom su čak i polomili krevet, a i Dule, farmer koji je izbačen, uhvatio ih je kako vode ljubav u štali.

http://www.youtube.com/watch?v=s8NmVGDb4Z8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track