DEČAK HEROJ: Malom Gojku osmeh zamenio suze!
Foto: Youtube

Pomoć stigla sa svih strana

DEČAK HEROJ: Malom Gojku osmeh zamenio suze!

Društvo -
Dobio sam neke kese u kojima ima keksa, čokolade i igračaka. Najviše sam se obradovao što sam dobio onaj veliki tablet, ispričao je Gojko koji sve vreme nije skidao osmeh sa lica

BANJALUKA - Malom Gojku Đuriću, koji živi sam sa ocem Petrom, u trošnoj kućici bez vode i kupatila, posle dužeg vremena osmeh je zamenio suze.

Naime posle velike medijske akcije u koju su se pre svega uključili RTV BN i Kurir, za malog Gojka čuli su i van granica ovih prostora. Pomoć u hrani, odeći, obući, počela je da pristiže sa svih strana.

"Dobio sam neke kese u kojima ima keksa, čokolade i igračaka. Najviše sam se obradovao što sam dobio onaj veliki tablet", ispričao je Gojko koji sve vreme nije skidao osmeh sa lica.

On je potvrdio da će putem tableta ostati u kontaktu sa svim onim ljudima dobrog srca koji su pomogli njemu i njegovom ocu. Prema njegovim rečima najviše se obradovao tabletu i slatkišima. Njegov otac Petar kaže da nije očekivao da će se sve ovo dogoditi.

"Nisam verovao zaista. Prvi dan sam dobio negde oko 450 poziva. Hvala svima koji su nam pomogli", rekao je Petar.

RTV BN televizija se posebno zahvalila Kuriru koji je podržao akciju kao i svim našim čitaocima.

Podsetimo, od kako ga je pre četiri godine napustila majka Gojko živi sam, sa ocem Petrom, u selu Ljeljenča kod Bijeljine.

Sve do prošle godine uspevali su nekako da sastave kraj s krajem. Petar je na nadnici zarađivao za osnovne životne potrebe. Ali, kao da nije bilo dovoljno muke u njihovim životima. Pre godinu dana Petar je u šumi, sekući drva, slomio nogu i od tada je vezan za krevet. Sve obaveze u kući preuzeo je osmogodišnji sin Gojko.

http://www.youtube.com/watch?v=if1jB2lLSyY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja