DIVNA NASRNULA NA JELENU: Počupala sam je i nije mi žao!

Direktno nominovana

DIVNA NASRNULA NA JELENU: Počupala sam je i nije mi žao!

Stars -
Jelena i Divna su se veoma posvađale, toliko da je Karleuša gađala Golubovićevu jastukom, počupala je za kosu i tom prilikom otkinula lančić s Jeleninog vrata.

Divna Karleuša nasrnula je na Jelenu Golubović i tom prilikom je počupala za kosu i pokidala lančić s vrata. Divna je kažnjena direktnom nominacijom.

Jelena i Divna su se veoma posvađale, toliko da je Karleuša gađala Golubovićevu jastukom, počupala je za kosu i tom prilikom otkinula lančić s Jeleninog vrata.

Kasnije je Divna otišla iza poljskog WC i ispričala Ivanu Marinkoviću i Suzani da joj uopšte nije krivo što ju je počupala i da će spremiti stvari, aludirajući na to da će je Zadruga kazniti za fizički kontakt.

Njih dve su od početka Farme u sukobu, uglavnom jer je Golubovićeva pričala kako Jelena Karleuša, Divnina ćerka, nije zvezda i ne ume da peva.

Posle incidenta Divna je otišla do Jelene Golubović u sobu, koja je ležala. "Čudovište jedno, smrdljivo. Moram da operem ruku, smrdi mi na tvoju kosu. Kako te nije sramota, majku brukaš".

"Ostavite me na miru, bolesna sam. Počupali ste me, nemam kapi za nos, inače bi vam vratila", odgovorila je Jelena, ali se nije tu zaustavila pa je oplela po Jeleni Karleuši.

"Vaša ćerka ne ume da peva, svi to kažu i niko je ne smatra za koleginicu", rekla je Jelena. "Ti nju ne možeš da uvrediš. Ti njoj zasmetati nećes, ali mi je dosta više da me maltretiras. Ti si jadno klepetalo. Ona je zvezda, ti si niko i ništa. Rekla sam ti, budeš li me dirala", ponovo ju je opomenula Divna, ali je rediteljka ponovila da je JK niko i ništa.

"Zato ste me povukli za kosu. Ona je bila sa telohraniteljom, ona je primer kako se pita pravi od g.ovana", nastavila je Jelena da iritira novinarku."Ubiću te, razvalićuj te", izgubila je Divna ponovo živce.

"Ja sam ti pokazala samo kako si ti mene počupala", objasnila je potom Divna. "Tri puta ste me prodrmali kosu i pokidali narukvicu. Vaša ćerka je propali umetnik", rekla joj je Jelena.

"Krvavim rukama je snimila prvi CD", nastavila je Jelena, a Divna je ponovo krenula prema njoj pa ju je Suzana zaustavila. "Zašto si takvo čudovište od čoveka. Zasmrdela si nam sobu. Ne maltretiraj me. Dosta je bilo, al ti nastavljaš. Neće me zadržati ni dvadeset ljudi", rekla je Divna i otišla je sa Suzanom.

Zadruga je Divnu kaznila direktnom nominacijom i upozorila ostale farmere da je ovo poslednji put da će fizički kontakt kažnjavati. Svaki sledeći fizički kontakt na imanju biće kažnjen diskvalifikacijom.

http://www.youtube.com/watch?v=f5QkpfwUQIY

FARMA PREGLED 58. DANA

21.10 Zorica je iskoristila priliku dok su farmeri spavali i nalakirala nokte Japi i Ivanu. A Ivan Marinković je uzeo penu i isprskao Zoričin krevet.

20.40 Čupo je poludeo jer je Ivan izmakao stolicu Jeleni i zbog toga što je Ivan puštao muziku za Džidžin rođendan, a njemu se nije dopao izbor. "Razbiću ti zube Ivane", rekao je Čupo i oni su izašli napolje i krenuli da se raspravljaju. Jelena je krenula za njima da ih smiri. "Nećeš ti nikom zube da izbijaš! Mene je Džidža odredila da za njen rođendan puštam muziku i ne znam šta hoćeš od mene", rekao je Ivan mirnije. Međutim, Čupo je pričao o situaciji kada je Ivan Jeleni izmakao stolicu na svadbi. "Zamisli da je ostala invalid zbog tebe?", vikao je Čupo, a Ivan nije ni pokušavao da mu objasni šta se dogodilo.

20.35 Marko Vukotić i Ekrem su glumili da se tuku u boks meču. Skinuli su majice, a Marko je pričao Ekremu kako da se tuče. Ekrem je bio pobednik meča, a Marko mu je onda pokazao kako da ženama pokazuje mišiće.

20.25 Farmeri za ovonedeljni zadatak imaju zamenu uloga na Farmi. Žene će raditi muške poslove, a muškarci ženske. Zorica je imitirala Marka Vukotića, a Jelena Ivana Marinkovića. "Ja bih Marijanu kr***uo odmah, ali nisam ja takav. Ja volim svoju devojku, ali Marijana jeste najbolja riba ovde", rekla je Zorica sa sve crnogorskim naglaskom. Edin je imitirao Jelenu Golubović, i umotao se u ćebe i sve je stavio na sebe što je imao. "Ja sam ovde kao slučaj neki, baš kao i Golubovićeva", rekao je Edin.

Ivan Marinković je imitirao Saru i krenuo je da viče baš kao i ona. "Ivane, pusti me, boli me uvo za tebe i za sve! Skloni se", vikao je Ivan, kao Sara, dok se ona smejala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja