FER-PLEJ: Pogledajte kako je Đoković poklonio poen Robredu

Veliki šampion

FER-PLEJ: Pogledajte kako je Đoković poklonio poen Robredu

Tenis -
Novak Đoković je svojim potezom u trećem gemu drugog seta oduševio sve na tribinama i pokazao da u profesionalnom sportu, bez obzira na sve, i dalje postoji fer-plej.

MAJAMI - Najbolji srpski teniser Novak Đoković rutinski se plasirao u četvrtinu finala Mastersa u Majamiju.Novak je u dva seta savladao Španca Tomija Robreda sa 6:3, 7:5, a tokom meča je još jednom pokazao zašto je veliki šampion.Iako se na startu drugog seta vodila velika borba, to nije uticalo na Đokovića koji je svojim potezom oduševio sve na tribinama i pokazao da u profesionalnom sportu, bez obzira na sve, i dalje postoji fer-plej.

Srbin

je u trećem gemu, pri rezultatu 40:40, još jednom pokazao koliko je veliki igrač i čovek.Naime, iako je po pravilima trebalo da se taj poen ponovi Srbin je to odbio. Đoković je poslao lopticu u aut i tražio čelindž, da bi zatim džentlmenski poklonio poen svom rivalu, pošto se uverio da je Španac prethodno pogodio liniju.Novak je tako ostao bez potencijalne brejk lopte, ali je zasluženo dobio veliki aplauz svih navijača na tribinama.Srbin je do ključnog brejka stigao u 11. gemu i u četvrtfinalu ga očekuje duel sa Škotom Endijem Marijom koji je savladao Francuza Žo-Vilfreda Congu sa 6:4, 6:1.

http://www.youtube.com/watch?v=3UwUJ43RnmQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track