HAMILTON O ŠUMAHERU: Sve stvari se događaju s razlogom

šokirao javnost

HAMILTON O ŠUMAHERU: Sve stvari se događaju s razlogom

Ostali sportovi -
Luis Hamilton šokirao je svetsku javnost izjavom o Mihaelu Šumaheru. Britanac je rekao da se sve stvari događaju s razlogom i da će ovo iskustvo zaista pokazati njegov karakter i snagu

MELBURN - Vozač Mercedesa Britanac Luis Hamilton šokirao je svetsku javnost izjavom o Mihaelu Šumaheru. Hamilton, koji je favorit za osvajanje titule u predstojećem šampionatu Formule 1, prvo se oduševio jer je Nemcu bolje, da bi zatim izjavio da se "sve stvari događaju s razlogom" i da će "ovo iskustvo zaista pokazati njegov karakter i snagu". Samo dan ranije Šumaherov agent saopštio je da se stanje nemačkog vozača blago popravilo. U situaciji kada je Šumaherova porodica izrazila nadu i optimizam da će se Mihael probuditi iz kome, Hamilton je šokirao javnost svojom izjavom.

"On je legenda, u karijeri je postigao mnogo i veoma je motivisan. Verujem da se sve stvari događaju s razlogom i mislim da će ovo iskustvo zaista pokazati njegov karakter i snagu, čak i više nego bilo šta drugo kroz šta je prošao", rekao je Hamilton.Šumaher (45) je u veštačkoj komi od 29. decembra posle teškog pada na skijanju u Meribelu u Francuskoj, kada je glavom udario u stenu. Mihael je od tada u bolnici u Grenoblu gde je dva puta bio podvrgnut operaciji, a lekari su krajem januara počeli postepeni proces buđenja iz kome.Nova sezona u Formuli 1 počinje 16. marta, trkom za Veliku nagradu Australije.

http://www.youtube.com/watch?v=H4iH9Fzi16Q

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track