Karleuša: Na srpskoj estradi postojim samo ja!

Nova JK

Karleuša: Na srpskoj estradi postojim samo ja!

Stars -
Neka neko proba da otpeva neku moju pesmu, naši najbolji pevači mi pevaju prateće vokale

Oštra kao i uvek.Jelena Karleuša sinoć je u emisiji „Ami Dži šou“ promovisala nov album „Diva DNA“. Od nje se uvek očekuje nešto novo, spektakularno drugačije, kao i fantastičan izgled. S promocijom ovog albuma svi oni koji je vole ili ne vole sve to su i dobili. Jelena je veče otvorila pesmom „Pucaj u ljubav“, posle čega je rekla nekoliko rečenica o jubilarnom disku.

- Ovo je najveći tiraž ikad štampan u ovoj zemlji, prezadovoljna sam ovim što smo napravili. Hvala celom mom timu, koji se potrudio da sve što bolje izgleda. Na disku ima 11 pesama, a od četvrtka će se naći u prodaji.
Na Ognjenovo pitanje kako se bori sa svim preprekama, JK je odgovorila u svom stilu.
- Za 17 godina, koliko trajem, borila sam se protiv omalovažavanja, ali imala sam dve opcije - da se prilagodim ili da teram po svome. Ja sam izabrala da budem to što jesam i mada su me mnogo puta lomili, uvek sam nastavljala dalje, iznova. Nikada nisam ulazila u sukob, uvek sam se branila - kazala je Jelena.
- Smatram da sam najbolja pevačica na domaćoj sceni. Neka neko proba da otpeva bilo koju moju pesmu, najbolji pevači u ovoj zemlji mi pevaju prateće vokale. Na estradi postojim ja, pa svi ostali - dodala je Jelena kroz smeh.

Duško Tošić: Nije bilo sukoba s Ivanovićem!Na Amidžićevo pitanje šta se zapravo desilo u avionu u kom se našao zajedno s Ivanom Ivanovićem Duško Tošić je rekao:- Nikada se u dresu reprezentacije ne bih sukobio s nekim. On skoro svaki dan dolazi na naš teren i predstavlja se kao veliki zvezdaš. Ja sam razgovarao i s upravom kluba kako bi mu skrenuli pažnju da ne dolazi da provocira.

http://www.youtube.com/watch?v=EIVSBkHdULc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track