UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ: Mački smrksali lobanju, odsekli udove i odrali kožu
Foto: Sasa Urosev

Horor u Kikindi

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ: Mački smrksali lobanju, odsekli udove i odrali kožu

Srbija -
Veterinari su potvrdili da ovaj stravični prizor nije mogao biti delo pasa, jer su šape precizno odstanjene

KIKINDA - Dokle ide ljudska bezdušnost?

Radnici kikindske Zoohigijeničarske službe danas su se u ulici Uglješe Terzina susreli sa mučnim prizorom. Potpuno smrskane glave sa koje je koža bila oderana, a oči ispale, na trotoaru ispred kuće ležao je leš mačke. Kraj jadne životinje nalazila se cigla kojom joj je, kako se pretpostavlja, razbijena glava.

"Odsečene noge i rep koji je bio presečen na dva dela pronašli smo bačene na kolovozu. Kao čoveka i veterinara ovaj prizor me je zgrozio. Zaista mi nije jasno kako neko može da bude u stanju da na ovakav način muči životinju. Nakon uviđaja koji je obavila policija, leš smo uklonili, a to mesto dezinfikovali", izjavio je za Kurir veterinar Nebojša Laketa, direktor Agencije za poljoprivredu i malu privredu pod čijim okriljem posluje Zoohigijeničarska služba.

Laketa je potvrdio da u kikidskoj opštini dosad nije bilo zabeleženih slučajeva sakaćenja životinja.

"Prve informacije govorile su da se radi o štenetu, ali smo nakon pregleda leša ustanovili da je ipak reč o mački", kazao je Laketa.

Ovaj stravični prizor nije mogao biti delo pasa, jer su šape precizno odstanjene.

Prijava da se leš mačke nalazi u centru grada pristigla je juče u kasnim satima, a ekipe su izašle na teren jutros, gde su zatekli stravičan prizor mučki ubijene životinje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track