MILOJKO PANTIĆ: Ne polemišem s gnjidama
Foto: Dragan Kadić

Odgovorio bata Đori

MILOJKO PANTIĆ: Ne polemišem s gnjidama

Fudbal -
Replika Sportski komentator Milojko Pantić rekao za Kurir da nema nameru da komentariše uvredljive izjave Milovana Đorića

Kratko, ali ubitačno!Poznati sportski komentator Milojko Pantić tvrdi da nema nameru da se spušta na prostački nivo bivšeg selektora našeg nacionalnog tima Milovana Đorića, a još manje da komentariše psovke i pretnje koje je dotični izrekao u jučerašnjem Kuriru!- Da li zaista verujete da želim da polemišem s gnjidama koje traže neki svoj izmišljeni novac od klošara? Neću da komentarišem ništa vezano za tog gospodina, koji je onim što je rekao vašim novinama samo objasnio ko je i šta je, preciznije koliko je vulgarna i prizemna persona. Razumite me, jednostavno nemam potrebu ni sad ni ubuduće da se spuštam na nivo ljudi poput dotičnog - ostao je ravnodušan Pantić u izjavi za Kurir nakon uvredljivog i skandaloznog verbalnog napada Milovana Đorića na njega.Podsetimo, pre duela između Srbije i Hrvatske, Pantić je poželeo „kockastima“ da razbiju, barem sa tri gola razlike, izabranike Siniše Mihajlovića, a zatim dodao da će svim srcem navijati protiv „orlova“, što je žestoko pogodilo Milovana Đorića, koji nije štedeo uvrede na račun komentatora.- Tog dripca treba proterati iz zemlje. Kako ga nije sramota da sedi u srcu Beograda i uvlači se u dupe Hrvatima da bi mu platili ručak. Ta pijana bagra i ljudska ništarija samo gleda kako da se ogrebe. Njega za jedan ručak možete da jeb..e. On će za flašu rakije prodati i rođenu porodicu - poručio je Đora u jučerašnjem broju našeg lista.

Izvređao ga... Milovan Đorić
Izvređao ga... Milovan Đorić

Možda će ga tužitiPantić nije želeo da komentariše Đorićeve pretnje i poziv cele nacije na linčovanje komentatora, a ostao je misteriozan i kad smo ga pitali da li će pokrenuti tužbu protiv njega. Podsetimo još jednom kako je pretio Đora.- Treba ga prebiti gde god se pojavi u Beogradu. Svi mi, cela Srbija, treba da mu lomimo kosti gde god ga vidimo. Takođe, javno ga pitam kad misli da mi vrati 5.000 evra koje sam mu pozajmio još pre nekoliko godina - ljutito je, između ostalog, rekao Đorić i nastavio da psuje predsednika stranke LDP Čedomira Jovanovića, čiji je Pantić član.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track