Na ovih pet tipova devojaka se svi momci potajno lože

Da li ste se pronašli

Na ovih pet tipova devojaka se svi momci potajno lože

Pop kultura -
Bez obzira na to što ih uglavnom privlači sve što ima grudi i hoda na dve noge, postoji nekoliko tipova žena koje ih seksualno uzbuđuju i navode na maštanje i fantazije više od ostalih. Evo o kojima ribama je reč

Muškarci svakodnevno razmišljaju o seksu i o čemu god mislili i pričali, ta seksualna tematika im se uvek provlači po mozgu.

Kada god su u prilici, trude se da nekoj zgodnoj ženi, bila ona prodavačica u marketu ili šefica banke u kojoj podižu novac, stave do znanja koliko im se sviđaju njene obline i celokupna seksi pojava.

Ipak, bez obzira na to što ih uglavnom privlači sve što ima grudi i hoda na dve noge, postoji nekoliko tipova žena koje ih seksualno uzbuđuju i navode na maštanje i fantazije više od ostalih. Evo o kojima ribama je reč.

KONOBARICEMuškarci često imaju svoj omiljeni kafić u kojem provode dobar deo dana. No, to najčešće nije iz razloga jer je tamo kafa najbolja, a pivo najhladnije, već iz razloga što u njemu radi zgodna devojka koja im je uvek na raspolaganju, koja im poslužuje prvu jutarnju kafu i sluša sve naše probleme.

Recite, ko ne bi ponekad maštao o devojci koja na svaki zahtev donese pivo i pri tome ne prigovara? Naravno, ako ima pri tome ima odličnu liniju, a gornji deo tela joj je kvalitetno razvijen (pri čemu ne mislimo na bicepse), bilo bi čudno da im ponekad ne prošeta mislima.

PRIJATELJICE FEJSBUK PRIJATELJADa. Verovatno je teško priznati koliko ste se puta zapleli u Fejsbuk mrežu u koju ste krenuli sa pregledanjem profila prijateljica vaših prijatelja, da bi sve to završilo na devojkama koje ne da nisu iz vaše blizine, već su najčešće i iz drugih država. Otvoren profil, slike s mora u bikiniju, selfiji i ostale blagodeti Fejsa kojim vas je počastila moderna tehnologija neretko dovedu do toga da se i kasnije setite komada koja je Fejsbuk prijateljica vašeg prijatelja.

CRVENOKOSE DEVOJKEOne su danas retkost u moru plavuša, crnki i brineta, ali baš iz tog razloga vam često prolaze mislima, zar ne? Nije uopšte teško zamisliti zašto vam crvenokose glumice koje trenutno žare i pale Holivudom daju odgovor na to pitanje. Svaki muškarac s vremena na vreme voli da se poigra s vatrom, a izgled ovih devojaka kao da vam govori da su baš takvog karaktera i da bi druženje sa njima pružilo mnogo užitaka u spavaćoj sobi, ali i van nje.

DEVOJKE U AUTOMOBILU DO VASAko ste vozač, sigurno vam je poznata situacija brzog zaljubljivanja na semaforu. Čekate zeleno, a u traci do vas staje prekrasna devojka koju do tada još nikada niste videli. No, pre nego što ste uopšte uspeli da reagujete, već se pali zeleno i tu je svemu kraj. Često baš te devojke izgledaju neverovatno kul i zanimljivo. Sunčane naočare čine ih misterioznim, a pojas prolazi baš pravim putem da dodatno istakne njihove obline. Kasnije je teško ne zapitati se ko je u stvari devojka koju ste videli, kuda putuje i zašto vam je toliko seksi.

MOTORISTKINJENešto je neverovatno seksi u devojkama koje voze motore. Dovoljno ih je samo zamisliti na zveri sa dva točka, utegnute u kožu, pri čemu im lice skriva kaciga, dok se duga kosa vijori na vetru. Naravno da se nakon takve slike nije teško zapitati što bi vam takva devojka napravila u krevetu ako je u stanju da kontroliše jednu takvu moćnu zverku.

(24sata.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track