NAPRED NOLE: Novicki, Jakšićeva, Tipsa... uz Đokovića
Foto: REUTERS

Društvene mreže

NAPRED NOLE: Novicki, Jakšićeva, Tipsa... uz Đokovića

Tenis -
Duel polufinala Rolan Garosa između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala privukao je pažnju mnogih sportista

Duel polufinala Rolan Garosa između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala privukao je pažnju mnogih sportista koji na društvenim mrežama komentarišu dešavanja na teniskom kompleksu u Parizu.

Janko Tipsarević je na Tviteru istakao da pomenuti dvojac igra neverovatan tenis, a postavio je pitanje da li je ovo meč godine.

Oglasio se i jedan od najboljih evropskih košarkaša svih vremena Dikr Novicki: "Kakav meč. Ne mogu da verujem da je Đoko vratio dva brejka i dobio četvrti set u taj-brejku".

Novinar CNN-a Pedro Pinto pohvalio je Novakovu mentalnu snagu.

"Peti set između Rafe i Novaka. Đokovićeva mentalna snaga je neverovatna. Jedini igrač koji može da se nosi sa Rafinom snagom", napisao je Pinto

Slovenački košarkaš Goran Dragić navija za Đokovića:

"Novak se vraća!", napisao je igrač Finiks Sansa.

Podršku Đokoviću daje i mlada srpska teniserka Joavna Jakšić:

"Ajdeeee Nole".

Košarkaš Lejkersa Španac Pau Gasol očekivano je navijao za svog zemljaka.

"Vamos Rafa", poručio je on.

Glumci uživali... Žan Pol Belmondo i Leonardo Dikaprio
Glumci uživali... Žan Pol Belmondo i Leonardo Dikaprio

Serena patila zbog NovakaNajbolja teniserka na svetu Serena Vilijams ostavila je najintrigantniju poruku na Tviteru. Amerikanka je na pitanje svog trenera: „Zašto ne gledaš peti set meča između Rafe i Noleta?“, odgovorila kratko:„Neću da gledam kako gubi.“Publika zviždala SrbinuPublika na Rolan Garosu zviždala je Novaku samo zato što je želeo da se uveri da je lopticu poslao u aut tokom trećeg seta! Kad se uzme u obzir kakav je gost Novak godinama u Parizu, kao i to da je verovatno jedini teniser koji na francuskom jeziku daje izjave posle mečeva, gledaoci na Rolan Garosu ovoga puta su preterali. Ipak, u maniru velikog gospodina, Nole se s raširenim rukama simbolično izvinio publici, koja se ponašala poput one na mastersu u Madridu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track