TRI NASILNICE IZ TUZLE DOBILE PORUKU: Mrš iz grada!
Foto: Facebook

Sve tri uzele đačke knjižice

TRI NASILNICE IZ TUZLE DOBILE PORUKU: Mrš iz grada!

Crna Hronika -
Na najpopularnijoj društvenoj mreži Fejsbuku već je osnovana stranica "Kazna za nasilnice", koja je sakupila preko 35.000 lajkova, a na pomenutoj društvenoj mreži "kruži" i fotografija ogorčenog Tuzlaka " Mrš iz grada! Selvina, Dženita, Dina

TUZLA – Snimak koji pokazuje kako tri učenice Mešovite srednje škole u Tuzli brutalno tuku svoju kolegicu izazvao je šok i negodovanje u celoj BiH i regionu.

Na najpopularnijoj društvenoj mreži Fejsbuku već je osnovana stranica "Kazna za nasilnice", koja je sakupila preko 35.000 lajkova, a na pomenutoj društvenoj mreži "kruži" i fotografija ogorčenog Tuzlaka " Mrš iz grada! Selvina, Dženita, Dina!

Inače jutros su tri učenice prvog razreda Mešovite srednje škole iz Tuzle koje su pretukle školsku koleginicu isključene. Učesnice tuče Dženita K., Selvina S. i Dina P. su u utorak ujutro iz škole preuzele svoje školske knjižice i više neće pohađati Mešovitu srednju školu.

Još je ostalo da Nastavničko veće Srednje mešovite škole Tuzla potvrdi predlog direktora za njihovo isključenje.

Na snimku se vidi kako devojku izvode iz škole tri učenice, odvode je iz obližnje zgrade, tu joj jedna od njih seče delove kose, a zatim je tri devojke brutalno tuku nogama i rukama.

Amela i Halid Gavranović, roditelji pretučene devojčice, najavili su privatne tužbe protiv nasilnica.

Na Fejsbuku je osnovana grupa nazvana “Kazna za nasilnice: Dženita K., Selvina S. i Dina P.”, a ona je već okupila na hiljade članova.

To, međutim, nimalo ne brine tri akterke ovog događaja. Za sada! One su na Fejsbuku, u hronično nepismenoj prepisci, prave zabavu od svega.

” Trebal itebe šišat al da me ne tužiš', napisano je u poruci sa 'zida na zid'. Reč je o devojci koja se vidi na snimku sa makazama kako žrtvi seče kosu.

Tokom konverzacije, jedna od njih poručuje im da se ne brinu, jer je njena 'mama rekla da će im platiti frizera, da budu lepe'.

Foto: bportal.ba
Foto: bportal.ba
http://www.youtube.com/watch?v=p7xqR1pJXCQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track