NAŠLA POLITIČARA: Tuđmana napustila žena!

Kraj

NAŠLA POLITIČARA: Tuđmana napustila žena!

Stars -
Posle šest meseci u zatvoru ona se vratila u hrvatsku i stupila u vezu s lokalnim političarem

Raskid zbog zatvora!Nataša Antolović (28) ostavila je svog supruga Igora Tuđmana (32), unuka hrvatskog predsednika Franje Tuđmana zbog 39-godišnjeg kontroverznog hrvatskog političara. Reč je o političaru iz redova vladajuće Socijaldemokratske partije Hrvatske. Međutim, ona nije voljna da o tome priča.

- Ne želim da komentarišem bilo šta u vezi s tim - rekla je Nataša. Za krah trogodišnje ljubavne romanse Igor Tuđman je saznao u zatvoru u Sremskoj Mitrovici, gde izdržava dvogodišnju kaznu zatvora zbog razbojništva. Nataša Tuđman potvrdila je da je sa Tuđmanovim potomkom samo formalno u braku.

- Tačno je da smo raskinuli jer me je uvukao u incident zbog kojeg sam šest meseci provela u zatvoru. Osim toga, čula sam da mu u zatvor dolaze neke devojke, koje su mu ljubavnice. Sa njim se čujem, ali više prijateljski, kada mu zatreba neka usluga - izjavila je doskorašnja supruga Igora Tuđmana.

Nataša je izašla na slobodu 7. avgusta i vratila se u Hrvatsku. Živi u Zagrebu, gde se bavi manekenstvom i pevanjem, a često ode i u rodnu Županju. Iako je u strasnoj ljubavnoj vezi sa političarem, želja joj je da uđe u neki rijaliti, pa su velike šanse da bude VIP učesnik „Velikog brata“, koji će se emitovati na proleće u Bosni i Hercegovini. U srpsku “Farmu” zasad ne može, jer joj je u naredne dve godine zabranjen ulazak u našu zemlju zbog počinjenog krivičnog dela.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track