NEODOLJIVA SRPSKA ŠER: Sneki pokazala seksi telo
Foto: TV Prva

Bolja od Šer

NEODOLJIVA SRPSKA ŠER: Sneki pokazala seksi telo

Pop kultura -
U originalnom, oskudnom kostimu i pesmom “If I could turn back time” na uz mornare, Sneki je pokazala da za nju nema granice

Sneki, koja je u emisiji Tvoje lice zvuči poznato imitirala Šer, oduševila je sve svojim seksi telom.

U originalnom, oskudnom kostimu i pesmom “If I could turn back time” na uz mornare, Sneki je pokazala da za nju nema granice. Kao Šer u originalnom kostimu u koji je više otkrivao pokazala je da za nju godine ne predstavljaju problem. Borbena pevačica još jednom je raskrvarila kolena tokom nastupa ali za profesionalce poput nje, to nije ništa.

"Mene je drago što si u originalnom kostimu. Žao mi što si opet pustila krv, ali to je uvek davalo dobre rezultate, u svakom slučaju bila si na visini, što tebi nije teško", rekao je Ivan. “Bilo je jako lepo, atraktivno, kostim je vrlo originalan, moram priznati, engleski ne baš najbolji ako smem reći, morao je biti bolji za ovo. Da ti pravo kažem, bolji si pevač od Šer i bolje izgledaš od nje. Veoma dobro si ovo uradila", ocenio je Haris. "Kako si seksi večeras, sve si nas izmemadila da smelo i energično pojavila u tom seksi izdanju. Svaka čast", dodala je Katarina. "Fantastično izgledaš, bolje izgledaš od Šer", pohvalila je Marija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja