NEUTEŠNI OTAC: Živim za dan kad ću otići kod Milana

Ispovest oca Vujačićeve žrtve

NEUTEŠNI OTAC: Živim za dan kad ću otići kod Milana

Crna Hronika -
To što je Vujačić ponovo počinio zločin i njegova molba da bude svedok-saradnik samo potvrđuju kakav je Vujačić čovek, kaže za Kurir neutešni otac Zoran Lutovac

NOVI SAD - Neprebolna tuga!Radosav Vujačić je pijan ubio mog sina. Sad je ponovo uhapšen zbog pljačke, a to što traži da bude svedok-saradnik, samo potvrđuje kakav je čovek! Kad već beži od suđenja za smrt mog deteta, zašto ne bi bežao i od nove optužnice... A za mene od Milanove smrti ne postoji više ništa! Živim kao biljka i živim za dan kada ću otići kod svog Milana...Ovako za Kurir, prepun tuge i bola, očajan i bez volje za životom, priča Zoran Lutovac, otac Milana (15) kog je automobilom u avgustu 2010. godine ubio Radosav Vujačić, koji je prošle nedelje uhapšen zbog sumnje da je umešan u malverzacije u pančevačkoj „Azotari“. Zoran kaže da ovih dana iznova teško preživljava sve ono što je doživeo kada je izgubio sina jedinca... Ne čita novine, a od prijatelja čuje da se Milanova slika ponovo našla u javnosti.- Shvatite, nikakva kazna Vujačiću mene ne može da uteši, jer ne mogu da vratim svog Milana! Borbu sam izgubio, ja sam mrtav čovek koji hoda. Ali umreću muški i dostojanstveno zbog svog Milana - jedva izgovara Zoran ne krijući suze na već od tuge premorenom licu.Teškim glasom dodaje da još nije počeo da radi.- Na bolovanju sam i nisam sposoban ni za šta! Imam dva prijatelja koji me potpuno shvataju i pokušavaju da sa mnom ne pričaju o tragediji. Ujutro odem kod jednog na kafu, a onda odlazim na Milanov grob. Tamo provedem najviše vremena. Zatim s njegovog groba odem kod drugog prijatelja i onda u svoja četiri zida. Konstantno sam pod tabletama za smirenje, ali mir više ne mogu da nađem - zavapio je Zoran.

Nastradali Milan Lutovac
Nastradali Milan Lutovac

Vozio s 1,9 promila alkoholaNesreća u kojoj je stradao mali Milan dogodila se 22. avgusta 2010. godine oko 22.45 časova u Podunavskoj ulici u naselju Kamenjar u Novom Sadu. Njega je dok je vozio bicikl otpozadi „audijem A4“ udario zamenik generalnog direktora „Srbijagasa“ Radosav Vujačić. Utvrđeno je da se kretao brzinom od 83 kilometra na čas, sa 1,9 promila alkohola u krvi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track