Nicović o hapšenju Šarića: Uspeh srpske policije i aktuelne vlasti

Dobra vest

Nicović o hapšenju Šarića: Uspeh srpske policije i aktuelne vlasti

Crna Hronika -
Hapšenje Šarića dobra je vest za policajce, za bezbednost, za sve organe koji se bave prometom narkotika u svetu i potvrda je profesionalnog pristupa i odgovornosti sadašnjeg rukovodstva BIA, kaže član Svetske asocijacije šefova policija

BEOGRAD - Član Svetske asocijacije šefova policija Marko Nicović izjavio je danas da hapšenje Darka Šarića predstavlja nesumnjiv uspeh srpske policije i aktuelne vlasti i da je sada potrebno otvoriti pitanja kako je taj narko bos i kome omogućio investiranje u Srbiji.

"Hapšenje Šarića je dobra vest za policajce, za bezbednost, za sve organe koji se bave prometom narkotika u svetu i potvrda je profesionalnog pristupa i odgovornosti sadašnjeg rukovodstva BIA-e", rekao je Nicović.

Nicović je ocenio da je Šarić morao da ima veze sa ministrima iz prethodnih vlada i da je taj narko bos finansirao političke stranke.

Član Svetske asocijacije šefova policija je rekao da je Šarić imao jake veze u MUP-u i da je taj narko bos "imao restoran zakupljen u zgradi SPS".

Nicović je ukazao na podatke o povezanosti dela vrha vlasti u Srbiji sa Šarićem, a na pitanje na koju vlast misli, odgovorio je da su to MUP i ministarstva ekonomije, privrede i finansija.

"Sada će verovatno uslediti taj drugi deo priče, koja će biti neprijatna za neke političke aktere, znači za Koštuničinu vladu, kada je Šarić počeo da pravi imperiju, Tadićeve sve te ministre, direktore agencija, biće to neprijatno za Dačića i njegove ljude", dodao je Nicović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja