NOLE UZ ZVEZDU: Nadam se da osvajamo Evrokup
Foto: Tanjug

Najbolji srpski teniser obožava košarku

NOLE UZ ZVEZDU: Nadam se da osvajamo Evrokup

Košarka -
Đoković je vatreni navijač Crvene zvezde, a do sada je više puta prisustvovao košarkaškim i fudbalskim mečevima crveno-belih

BEOGRAD - Najbolji srpski teniser Novak Đoković bodrio je sa tribina košarkaše Crvene zvezde protiv Uniksa u prvom meču polufinala Evrokupa.

"Prvi put gledam Zvezdu u Areni, ranije sam gledao Partizan. Ovo je nerverovatan i fantastičan događaj, ja sam navijač Zvezde i ovo je za mene specijana prilika. Iskoristio sam slobodno vreme da podržim svoj klub. Nemam mnogo prilika da dođem i gledma utakmice, ovo je izvanredan uspeh za košarkaše Crvene zvezde, nadam se da će osvojiti Evrokup", izjavio je Đoković.Na molbu novinara da prokometariše atmosferu na utakmici sa nastupima dok je igrao za reprezentaciju Srbije u Dejvis kupu, Đoković je rekao:"Posebna je motivacija kada se igra pred 25.000 gledalaca, čestitam navijačima na rekordu na prošloj utakmici. Osećaj je drugačiji, imao sam priliku da igram finale Dejvis kupa i osvojim ga, uspomene su fenomenalne, ali ovo je sasvim drugačiji osećaj”.

Đoković je vatreni navijač Crvene zvezde, a do sada je više puta prisustvovao košarkaškim i fudbalskim mečevima crveno-belih.

Srpski teniser je doputovao u Beograd iz SAD gde je u prethodnih mesec dana osvojio Masterse u Indijan Velsu i Majamiju.

http://www.youtube.com/watch?v=ebMldpPlpt0
http://www.youtube.com/watch?v=9uqKrXPzLFM
http://www.youtube.com/watch?v=2UB6dMCud7o
http://www.youtube.com/watch?v=G-a-vd-qqIk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track