One su vlasnice najboljih nogu na estradi

Za igranje

One su vlasnice najboljih nogu na estradi

Stars -
Lepa Brena, Severina, Ana Nikolić koriste svaku priliku da pokažu svoje duge noge

Muškarci njihovim nogama ne mogu da odole, a žene žele baš takve. Na estradnu scenu sa dugim i vitkim nogama korak je sigurniji, a pošto već sjajno izgledaju nimalo ne čude što pevačice i manekenke koriste svaku priliku da ih pokažu.Vlasnice najboljih nogu na estradi su:Lepa Brena Duge noge i dalje su zaštitni znak Lepe Brene "Duge noge za igranje, vito telo za gledanje" , pevala je svojevremeno Lepa Brena, a čitava bivša Jugoslavija je gledala u njene duge noge.

SeverinaNoge hrvatske pevačice Severine Vučković uspele su da se izbore za brojne naslove: "Severina istakla zategnute noge u uskoj, beloj haljinici", "Severina otkrila noge bez grama celulita"... Vredno treniranje su tajna izgleda Severininih nogu od kojeg pevačica nije odustala ni otkako je postala mama.

Jelena RozgaJelenu Rozgu najčešće viđamo u kratkim haljinama koje više otkrivaju nego što skirvaju. Možda bi nekim ženama i bio problem da se izbore sa parčetom tkanine na sebi, ali ne i ovoj pevačici. Sa nogama poput njenih, ima potpunu slobodu u izboru garderobe.

Ana Nikolić Kada je pre sedam godina na Beoviziji, izvela pesmu "Romale, Romali" svi su pored brzih taktova, uživali i u sjajno oblikovanim nogama Ane Nikolić.Od tada pevačica pažljivo brine o ovom delu svog tela.

Romana PanićRomana Panić od svojih koleginica često dobija komplimente o svojim nogama. Za dobar izgled u mini suknjama potrebno da imate noge poput Romaninih, ali pevačica kaže da je za to važniji stav i samopouzdanje. Još veće je iznenađenje što sebi dopušta da uživa u omiljenoj hrani i da jede sve što poželi.

Danijela DimitrovskaGraciozna Danijela Dimitrovska svojim nogama osvojila je svetsku modu. Lako i neizbežno.

Tamara PaunovićTamara Paunović važi za najlepše i najuspešnije lice na domaćoj modnoj sceni. Na pisti osvaja elegancijom i vrtoglavo dugim nogama. Deo je "privilegovanog" modnog sveta, na čije pripadnice priroda nije štedela.

Olja CrnogoracNogama Olje Crnogorac ne može da se bilo šta zameri. Prirodne i zategnute posledica su redovnog treniranja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track