VOZIO 4.000 KM DA BI IMAO SEKS SA DVE NEĆAKE: On je samo jedan član ozloglašene porodice na čijoj farmi su se događale JEZIVE STVARI (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

užasan slučaj iz australije

VOZIO 4.000 KM DA BI IMAO SEKS SA DVE NEĆAKE: On je samo jedan član ozloglašene porodice na čijoj farmi su se događale JEZIVE STVARI (VIDEO)

Planeta -

Član australijske porodice Kolt, poznate po incestuoznim vezama, vozio je 4.000 kilometara kroz pustinju da bi imao seks sa dve nećake, rečeno je na suđenju.

Muškarac, kom je po nalogu suda dodeljen pseudonim Frenk Kolt, jedan je od osam članova porodice koji su uhapšeni i optuženi ove godine za seksualno zlostavljanje dece na farmi u Novom Južnom Velsu.

Frenk (49) je juče prisustvovao ročištu za oslobađanje uz kauciju u Vrhovnom sudu Novog Južnog Velsa posredstvom video-linka posle potizanja optužnice u četiri tačke za seksualne odnose sa osobom mlađom od deset godina i silovanje 18-godišnjakinje.

Frenk, njegov brat Čarli i bratanci Derek i Klif optuženi su za seksualne prestupe, dok su Frenkove sestre Marta, Beti i Ronda, kao i nećaka Rajlin, optuženi za lažno svedočenje.

Svi članovi porodice su dobili pseudonime radi zaštite identiteta dece, a optužnice su podignute više od pet godina otkako je 40 članova porodice nađeno u jezivim uslovima.

Tokom ročišta u Novom Južnom Velsu, tužilac Mardi Kartrajt rekla je da je Kolt u drugim državama kršio uslove kaucije i da pripada porodici čiji su članovi "poznati po tome da prelaze velike razdaljine da bi se videli".

foto: Youtube/Printscreen

Ona je rekla da Kolt nije stanovao u kući u seoskom kraju Novog Južnog Velsa kada je počinio zločine koji mu se stavljaju na teret, već je krenuo kolima od svoje kuće u Zapadnoj Australiji i prešao 4.000 km.

Ukoliko mu kaucija bude odobrena, Koltu će biti zabranjen kontakt sa svedocima i moraće dva puta dnevno da se javlja policiji, ali je Kartrajtova rekla da će iz Novog Južnog Velsa biti teško pratiti da li se pridržava uslova u Zapadnoj Australiji.

hapšenje jednog od članova porodice Kolt
hapšenje jednog od članova porodice Koltfoto: Youtube/Printscreen

Koltov branilac Robert Buksat izjavio je da njegov klijent može da dokaže da je odustao od "nomadskog načina života" koji mu se pripisuje i da nije kontaktirao sa "tim" članovima porodice već niz godina.

Dve nećake će svedočiti na suđenju protiv članova svoje porodice koje treba da bude održano krajem sledeće godine.

Dvema ženama iz porodice Kolt, optuženim za lažno svedočenje odobren je zahtev za oslobađanje uz kauciju, a odluka o kauciji Renka Kolta treba da bude doneta najkasnije sledeće nedelje.

foto: Youtube/Printscreen

Brat i sestra, Tim i Džun Kolt, kako ih policija zove, došli su još 70-ih godina u Australiju iz Novog Zelanda. Iz njihove veze razvile su se 4 incestuozne generacije. Oni su zajedno imali sedmoro dece.

Kada je policija otkrila članove porodice Kolt, videli su da većina dece ima deformitete i druge zdravstvene probleme. Porodica se često selila - čim bi primetila da izaziva sumnju među građanima.

Vlasti su prvi put saznale za ovu porodicu 2010. godine, ali zvanična istraga nije pokrenuta do 2012, kada je jedno dete u vrtiću čulo da se u blizini nalazi trudna devojčica koja živi u grmlju. Otac deteta je bio njen brat, a otkriveno je da je i njena sestra trudna. Sestra nije znala da navede koji brat je otac deteta. Tokom naredne godine, policija je nekoliko dece iz smestila u hraniteljske porodice.

Deca, koja sva začeta u incestu, nisu imala pristup vodi i higijenskim proizvodima tako da su mnoga imala gljivične infekcije.

Ovaj slučaj je privukao veliku pažnju u Australiji, a jedinstven je po tome što žrtve nisu želele da se izjašnjavaju. Iako se smatra da su žrtve u seksualnim odnosima učestvovale dobrovoljno, zakon ipak incest svrstava u krivična dela.

Kurir.rs/Dejli mejl Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja