HOROR NA MOSKOVSKOM AERODROMU: Mladić bežao od policije pa ga pregazio avion! OD NJEGA OSTALI SAMO  KAPUT I CIPELE! (VIDEO)
Foto: printscreen Tweet/Facebook

JEZIVA SMRT

HOROR NA MOSKOVSKOM AERODROMU: Mladić bežao od policije pa ga pregazio avion! OD NJEGA OSTALI SAMO KAPUT I CIPELE! (VIDEO)

Planeta -

Na aerodrom "Šeremetjevo" u Moskvi poginuo je muškarac nakon što je na njega naleteo "boing 737" Boeing koji je u tom trenutku poletao.

Stradao je Jermenac Albert Jepreman (25), koji je u Rusiju deportiran iz Španjolske. Mladić je pravio probleme tokom leta za Moskvi i čak se potukao sa jednim članom posade .

Zbog toga je pozvana policija da ga uhapsi po sletanju na aerodrom "Šeremetjevo".

foto: Printscreen Facebook

U utorak uveče oko 20 sati, Albert je umesto da uđe u autobus koji je čekao putnike iz aviona da ih preveze do aerodromske pobegao na pistu. Međutim na njegovu nesreću upravo tada je avion kompanije "Aeroflot" poletao za Atinu.

Avion je naleteo na mladića i ubio ga na licu mesta, rekli su istražioci. Osim njegovih ostataka, na pisti su pronađeni i ostaci njegove odeće. Istražitelji su pronašli delove kaputa i cipele.

Interfaks je citirao izvor koji je rekao da su na avionu, posle sletanja u Grčku, pronađene rupe i biološki materijal. Isti izvor je dodao da se avion nije vraćao u Moskvu jer sistem nije signalizirao oštećenje. Ruska federalna agencija za vazdušni saobraćaj istražuje nesreću.

Kurir.rs/ San

Foto printscreen Tweet/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track