Najnovije vesti

MUŽ IZAŠAO IZ ZATVORA I ZATEKAO ŽENU MRTVU KOD KUĆE: Telo joj je bilo unakaženo, zidovi umazani krvlju, a veruje se da su je ubili njeni psi! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen: Facebook/Mary Matthews

horor

MUŽ IZAŠAO IZ ZATVORA I ZATEKAO ŽENU MRTVU KOD KUĆE: Telo joj je bilo unakaženo, zidovi umazani krvlju, a veruje se da su je ubili njeni psi! (FOTO, VIDEO)

Planeta

Beživotno telo žene pronađeno je u njenoj kući u Ohaju, a vlasti kažu da ju je verovatno usmrtila jedna od njene dve danske doge.

"Meri Metjuz (49) je bilo toliko otrovana ujedom da nije ni shvatila koliko je teška povreda i zato nije pozvala pomoć", objasnila je policija Klirkrika, južno od Dejtona.

Merino telo pronašli su u petak popodne njen suprug Dejl Mark Metjuz, koji je baš tog dana pušten iz zatvora oblasti Voren, i njen sin.

Kad je policija na prijavu o mogućem predoziranju došla na adresu Metjuzovih, pronašli su zidove prekrivene krvlju i telo žene na podu kupatila.

Telo je bilo prekriveno ubodnim ranama a deo mesa sa članka je nedostajao.

Žena nije disala i telo joj je već bilo ukočeno. Policija je u zatvorenom delu pronašla dve velike, mršave danske doge, a prostor je bio toliko pun izmeta da su rekli da se boks nije ni video od njega.

Merin suprug je rekao da je jedan od pasa "zao" i da je već ujeo nekoliko ljudi, uključujući njega.

Psi su odvedeni radi poređenja zuba sa tragovima ujeda. Kako je preneo NBC njuz, psi će biti eutanazirani.

Mark je još rekao da je njegova žena tokom dana stalno pila lekove i pivo. Vlasti su zaključile da je žena verovatno izbacila pse van nakon ujeda. Ubijena je istog dana kad je pronađeno njeno telo.

Kurir.rs/NBC njuz

Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...