Najnovije vesti

OSETILA JE ČUDAN SMRAD U KOLIMA, PA JE POGLEDALA ISPOD HAUBE: Dočekao ju je neverovatan prizor, a za sve su krive veverice! (VIDEO)
Foto: Facebook/Chris Persic

obavezno pogledajte ispod haube

OSETILA JE ČUDAN SMRAD U KOLIMA, PA JE POGLEDALA ISPOD HAUBE: Dočekao ju je neverovatan prizor, a za sve su krive veverice! (VIDEO)

Planeta

Verovatno se mnogim vozačima dogodilo da im se neka životinjica zavuče pod haubu, ali Holik Persik iz Pitsburga iskusila nešto malo drugačije.

Znala je da nešto nije u redu kada se parkirala ispred biblioteke i osetila čudan smrad, poput paljevine, u vazduhu. Tokom vožnje joj se učinilo i da čuje čudne zvuke ispod haube.

Kada je pogledala ispod, dočekao ju je neverovatan prizor - više od 200 oraha i mnoštvo trave.

"Moja žena me je pozvala iz biblioteke i rekla da njen auto smrdi na paljevinu i da pravi čudne zvukove. Rekao sam joj da podigne poklopac, i ovo je bila slika koju mi je poslala. Orasi su bili svugde, a oni koji su bili kod motora su pocrneli, sasvim pečeni", objasnio je Holin suprug Kris.

Bračnom paru bilo je potrebno skoro sat vremena da povade sve orahe iz automobila.

Naime, veverice su u njihovom automobilu napravile svoje skladište i čini se da su bile veoma vredne i brze.

Srećom, na vozilu nije bilo nikakvih oštećenja.

"Ukratko, kada se parkirate negde napolju, za svaki slučaj proverite šta ima ispod haube s vremena na vreme. Ove veverice kao da su se spremale za naredne 3 zime", rekao je Kris.

Kurir.rs/Hafington post Foto: Facebook/Chris Persic

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...