HAOS U AMERICI! UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Napadač prišao policajcu i PUCAO mu u glavu nasred ulice, muškarac se samo SRUŠIO (VIDEO)
Foto: Printscreen Twitter

HOROR

HAOS U AMERICI! UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Napadač prišao policajcu i PUCAO mu u glavu nasred ulice, muškarac se samo SRUŠIO (VIDEO)

Planeta -

Prošlog petka u Filadelfiji se dogodila jeziva pucnjava, kada je oko 16 časova nepoznati napadač u kvartu Frankford prišao policajcu na ulici i pucao mu direktno u uho.

Naime, na snimku se može videti kako osumnjičeni prilazi 37-godišnjem policajcu s leđa i puca mu u uho i rame. Policajac, koji je u to vreme bio na dužnosti, samo se srušio na trotoar pre nego što je stigla pomoć, prenosi 6abc.

"To je smelo. To je drsko i definitivno ćemo učiniti sve što možemo da odmah rešimo", rekao je zamenik komesara policije Filadelfije Frenk Vanore.

Kako prenose strani mediji, povređeni policajac je u stabilnom stanju. Još uvek nije jasan motiv napada. Službenik raspoređen u kvart Frankford bio je poznat zajednici.

"Razgovaram s njim svaki dan. On je dobar momak, stvarno fin momak", rekao je Bamba Sisoko iz Frankforda.

Napadač je u bekstvu i sve službe dale su se u potragu za njim, policija Filadelfije moli sve koji imaju informacije o osumnjičenom da im se jave.

(Kurir.rs/6abc.com)

Bonus video:

01:27

NIZ PUCNJAVA U SAD Muškarac ubio dve žene na parkingu crkve, u Viskonsinu ranjene dve osobe tokom sahrane

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja