NOVI SKANDAL BAJDENOVOG SINA: Procurile fotke golog Hantera sa prostitutkama i drogom, NEKE SNIMLJENE NA KOSOVU! (VIDEO)
Foto: screenshot, Profimedia, EPA-EFE/OLIVER CONTRERAS / POOL

nova afera predsednikovog sina

NOVI SKANDAL BAJDENOVOG SINA: Procurile fotke golog Hantera sa prostitutkama i drogom, NEKE SNIMLJENE NA KOSOVU! (VIDEO)

Planeta -

Sin američkog predsjednika Džoa Bajdena, Hanter, puni ovih dana naslovnice medija jer se našao usred seks skandala. Naime, procurile su hiljade fotografija na kojima se gol zabavlja uz drogu i prostitutke.

Desničarska grupa Marko Polo objavila je skoro 9.000 fotografija sa Hanterovog laptopa na kojima se vidi kako se drogira i zabavlja go sa prostitutkama.

Među ukupno 8864 slike ima i svakodnevnih porodičnih fotografija sa ocem i ostalim članovima Bajdenove porodice.

Fotografije su nastale u periodu od 2008. do 2019. godine na Havajima, Kabo San Lukasu, Kosovu, Kini, Londonu, Parizu i Rimu, piše Dejli mejl, a izvučene su iz Hanterove MacBook aplikacije Pro iPhoto i iz iPhonea XS, 674 slike poslate su sa tekstualnim porukama, 579 je snimaka sa ekrana, 40 ih je poslato preko Wotsapa i 111 drugim putem.

Objavljivanje ovih fotografija izazvalo je šok porodice Bajden jer osim Hanterovih eksplicitnih fotografija, ima i fotografija maloletnih članova porodice.

Bajden je u aprilu najavio da ponovno kreće u trku za novi mandat u Beloj kući, a ovaj skandal njegovog sina mogao bi da ostaviti mrlju na njegovu predsedničkoj kampanji.

Kurir.rs/24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track