(VIDEO) ISIL ISMEJAVA CNN: Evo ovako vabimo žene mačićima i nutelom!
Foto: Printscreen Twitter

Tresu se od smeha

(VIDEO) ISIL ISMEJAVA CNN: Evo ovako vabimo žene mačićima i nutelom!

Planeta -
Teroristi preplavili društvene mreže fotografijama s mačićima i slatkišima da bi se narugali američkoj TV mreži

RAKA - Pripadnici terorističke organizacije ISIL napunili su društvene mreže svojim fotografijama na kojima poziraju s teglicama nutele i mačićima i ismevaju američku TV mrežu CNN koja je zaozbiljno izvestila kako džihadisti vabe žene mačićima i popularnim slatkim namazom.

O tom "sofisticiranom" primamljivanju žena u ISIL u jutarnjem programu CNN razgovarali su novinarka Kerol Kostelo i profesorka univerziteta Nimi Gourinatana.

Dok su razgovarale o ženama u redovima islamista, na dnu ekrana išao je natpis "ISIL vrbuje žene mačićima, nutelom..." Uz natpis su prikazivali i fotografije mačića, popularnog namaza i emotikona.

"ISIL na internetu govori o teglama nutele, a postavljaju i fotografije mačića uz 'smajlije'. Oni žele da ljudi veruju da se život na ratištu ne razlikuje od njihovog. Oni zaista jedu nutelu, a pretpostavljam da imaju i mačiće", briljirala je Kostelova.

Društvene mreže su eksplodirale.

Ovo "genijalno" otkriće CNN postalo je predmet opšteg ismevanja - prvi su džihadisti ISIL požurili da poziraju s nutelom i mačićima.

"Da, zaista, prodaću svoju dušu za nutelu jer sam žena. Šta ja pa znam?", odbrusila je Tami Bruster na Tviteru.

"CNN kaže da ISIL regrutuje pomoću mačića i nutele, FOX News javlja da počinje 'sveti rat', baš me zanima šta ima da nam kaže MSNBC" - napisao je Maks Fišer.

"Ako funkcioniše kod ISIL, možda i ja uspem da nutelom namamim neku žensku da izađe sa mnom", zaklučio je Luis Segura.

http://www.youtube.com/watch?v=LuEzPyVQAIA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track