OTELI ŽENU DA BI IM RODILA BEBU: Vezali je psećim lancem u kavezu, silovali i hranili ostacima hrane
Foto: Printscreen Yt

Horor u Indijani

OTELI ŽENU DA BI IM RODILA BEBU: Vezali je psećim lancem u kavezu, silovali i hranili ostacima hrane

Planeta -
Džeol Lokvud (30) dva meseca je živela u kavezu ne manjem od jednog metra, vezana psećom ogrlicom, odakle su je puštali samo kako bi im spremila ručak i raspremila kuću

EVANSIL - Džoel Lokvud (30) izbavljena je iz horora u kome je živela dva meseca. Lokvud je nestala 9. jula 2014. godine, kada je povezao Riki Hous (37), omamio, skinuo garderobu i golu je vezao u drveni kavez, a američkoj državi Indijana.

Hous je živeo sa suprugom Kendrom Tuli (44), a otetu devojku su tretirali kao svog roba. Jedno veče je došao Higs, bivši suprug Tulove, kome se ona pohvalila kako ima devojku u kavezu.

Video je mali kavez, ne veći od jednog metra u kome je bila žena sa psećom ogrlicom, obučena samo u majicu. Nisu je puštali ni da vrši nuždu, a hranili su je ostacima od ručka.

Riki ju je često silovao i zlostavljao. Puštali su je samo da bi im spremila ručak i očistila kuću.

Higs je obećao da će je izbaviti i došao je drugo veče po nju. Posle kraće tuče i pretnje pištoljem, Higs je uspeo da oslobodi devojku i pozove policiju.

Par je želeo decu, a pošto Rikijeva supruga nije mogla da ih ima, odlučili su da kidnapuju Džoel, sa planom da im ona rodi dete.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja